Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

1.1.12

Top 10(31/12/11): "Κατεδαφιστής" Νene

Καμία σχέση με τα όσα Top 10 έχουμε δει μέχρι σήμερα(για τη φετινή σεζόν) δεν έχει το σημερινό, ωστόσο περιλαμβάνει κι αυτό αρκετές εκπληκτικές ενέργειες που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, από δύο θέσεις καταλαμβάνουν τα παιχνίδια Lakers-Nuggets, Rockets-Hawks, Kings-Knicks και Thunder-Suns, ενώ τις δύο που περισσεύουν κατέχουν αυτά των Spurs με τους Jazz και το Warriors-Sixers.

Στην κορυφή θα δούμε ένα τρομερό κάρφωμα του Nene πάνω από τον Barnes με το ένα χέρι, ενώ σαν πρωταγωνιστή θα μπορούσαμε να αναδείξουμε τον Kyle Lowry, οποίος έχει συμμετοχή και στις δύο θέσεις του Houston στη δεκάδα. Στο Νο5 προσφέρει μία πανέξυπνη ασίστ στον Jordan Hill, που ολοκληρώνει με ένα ωραίο κάρφωμα, ενώ η τρομερή του ενέργεια είναι αυτή του Νο2, όπου με μία εκπληκτική τάπα λέει όχι στον Jannero Pargo. Aπό 'κει και πέρα ξεχωρίζει το φοβερό alley-oop των Carmelo-Chandler, το τυχερό μεν αλλά εξαιρετικό καλάθι(και φάουλ) του Duncan, αλλά και το κάρφωμα του Russell Westbrook.

Kαλή διασκέδαση...




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management