Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.1.12

Top10(09/01): Welcome to Land-ry's

Τι κι αν είχε μόλις έξι παιχνίδια την βραδιά που μας πέρασε, το θέαμα δεν έλειψε ούτε από αυτές τις λίγες αναμετρήσεις(σε σχέση με τις 11-12 που έχουμε συνηθίσει). Τάπες, καρφώματα, ασίστ, alley oop, ντρίμπλες,  περιστροφικές κινήσεις που καταλήγουν σε καλάθι και άλλα πολλά περιέχονται σε μία δεκάδα που πιθανότατα να είναι και η θεαματικότερη με βάση τα λιγοστά παιχνίδια που συμπεριλαμβάνονταν στο πρόγραμμα. Από τις τρεις θέσεις μοιράζονται οι αγώνες Nuggets-Hornets και Knicks-Bobcats, σε δύο θα δούμε ενέργειες από το Sixers-Pacers, ενώ ακόμη δύο που περισσεύουν κατέληξαν στα Bulls-Pistons και Raptors-Timberwolves.

Στo No1 δικαίως  νομίζω θα δούμε τον Carl Landry, καθώς δεν είναι πολύ αυτοί που έχουν τα...κότσια να καρφώσουν με το ένα χέρι μπροστά στον πελώριο Nene.Παράλληλα στον 28χρονο πάουερ φόργουορντ των Hornets, θα μπορούσε να δοθεί και ο χαρακτηρισμός του πρωταγωνιστή της χθεσινής βραδιάς. Αυτό καθώς κατέχει ακόμη μία θέση(Νο5) στην οποία "αδειάζει" υπέροχα με μία ντρίμπλα πίσω από την πλάτη τον Gallinari και εν συνεχεία ολοκληρώνει με κάρφωμα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως την εν λόγω αναμέτρηση ο Nene θα την θυμάται για καιρό, αφού πέραν του καρφώματος του Landry στα...μούτρα του δέχτηκε και μία απίστευτη τάπα(No3) από τον Al Faruq Aminu. Aπό 'κει και πέρα ξεχωρίζουν ακόμη το τρομερό alley oop των Carmelo-Chandler(No2), η φοβερή ασίστ πίσω από την πλάτη(No4) του D.J Augustin στον Henderson, με τον τελευταίο να καρφώνει στο καλάθι των Knicks, αλλά και η περιστροφική κίνηση(Νο10) του Jrue Holiday που κατέληξε σε ένα εκπληκτική καλάθι.

Καλή διασκέδαση...


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management