Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

14.1.12

Top10(13/01): Rose show

Aναμφίβολα το σημερινό Top 10 δεν έχει καμία σχέση με τα περισσότερα που έχουμε δει από την αρχή της σεζόν. Είναι ένα σαφώς λιγότερο θεαματικό στο σύνολο του, απ'όσα μας έχουν συνηθίσει οι πρωταγωνιστές του "μαγικού"¨κόσμου.Παρόλα αυτά δεν λείπουν κάποιες τρομερές ενέργειες παικτών που του προσθέτουν μία άλλη γλύκα.Αίσθηση πάντως προκαλεί η απουσία τουλάχιστον ενός alley oop, κάτι που βλέπαμε το λιγότερο σε μία θέση, όλον αυτό τον καιρό.Ωστόσο, δεχόμαστε την απουσία του και συμβιβαζόμαστε με κάποιες όμορφες ντρίμπλες που καταλήγουν σε καλάθι, μερικές πανέμορφες ασίστ και  κάποια τρομερά καρφώματα. Η σημερινή μας... βόλτα στις πολιτείες και πόλεις των Η.Π.Α θα έχει δύο στάσεις στο Denver, κι άλλες τόσες στη Boston, ενώ μία φορά θα "περάσουμε" από Houston,Dallas,Philadelphia,New Orlean,Charlotte και Los Angeles.

Πρωταγωνιστής και στην κορυφή της δεκάδας  δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Derrick Rose, ο οποίος εκτός της κατάκτησης του Νο1,κατέχει και το Νο6. Αυτό που του έδωσε την πρωτιά ήταν μία κλασική διείσδυση Rose, με ένα εξαιρετικό τελείωμα, αφού πέρασε ανάμεσα από τους Garnett και Bass για να ολοκληρώσει με ένα απίστευτο ανάποδο λει απ.Όσο για την δεύτερη ενέργεια που βρίσκεται πέντε θέσεις πιο πάνω, αφορά ένα τρομερό κάρφωμα με τα δύο χέρια και τους παίκτες των Celtics απλά να τον θαυμάζουν. Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να κάνουμε και στο Νο2, όπου ο Nene δίνει έξυπνη ασίστ στον Afflalo, με τον γκαρντ των Nuggets να ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων.

Ωστόσο, ο Wade ως "original flash" έκανε σε χρόνο dt την επαναφορά και από το ένα άκρο του γηπέδου βρήκε στο άλλο τον James που πρόσθεσε δύο εύκολους πόντους.Από 'κει και πέρα το φοβερό κάρφωμα του Dalembert που...καβάλησε Cousins και Hickson βρίσκεται στο Νο3, ενώ μία θέση παραπάνω θα δείτε τον Carter να...θυμάται τα παλιά και να καρφώνει με το ένα χέρι αποφεύγωντας αρχικά Delfino και εν συνεχεία Jackson.Tέλος, άλλο ένα κάρφωμα που δε πρέπει να παραβλεφθεί είναι αυτό του Jrue Holiday μπροστά στον άτυχο rookie Jan Vesely.

Καλή διασκέδαση...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management