Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

17.1.12

Top10(16/01): Top Griffin's 10

Ο τίτλος του σημερινού Top 10 νομίζω ότι τουλάχιστον προϊδεάζει σχετικά με το τι θα δείτε στη δεκάδα των καλύτερων ενεργειών από τα χθεσινοβραδινά παιχνίδια. Ο...κατεδαφιστής(όπως τον χαρακτηρίζει επιτυχώς ένας φίλος) Blake Griffin πρωταγωνιστεί σχεδόν στο μισό Top 10, αφού βρίσκεται σε τέσσερις θέσεις. Η μία από αυτές είναι και το Νο1, εκεί όπου τρέχει ως το "κόρνερ" για να σώσει την μπάλα(και εν συνεχεία να περάσει πάνω από έντρομους θεατές) και όχι άδικα, καθώς οι συμπαίκτες του αξιοποίησαν την αυτοθυσία του πετυχαίνοντας καλάθι.

Ωστόσο, ο "The Snake" ακόμη πιο θεαματικές ενέργειες να μας προσφέρει χθες, κατά πρώτο λόγο με τις δύο καρφωματάρες του στα Νο2 και Νο3, όπου στο πρώτο καρφώνει με το αριστερό χέρι μπροστά στον Kris Humphries και στο δεύτερο χωρίς να τολμήσει κανείς να μπει εμπόδιο στο δρόμο του προς το καλάθι, αξιοποιεί και το δεξί του χέρι με ακόμη ένα εκπληκτικό κάρφωμα. Άξια αναφοράς και η φοβερή τάπα του στον Humphries(ο οποίος τα "είδε" όλα με αντίπαλο τον φόργουορντ των Clippers), στον οποίο πρόσφερε άλλη μία στην ίδια φάση και ο DeAndre Jordan(No9).

Από 'κει και πέρα, σημαντικό χώρο κατέχουν και οι ασίστ, όπως αυτή του Westbrook(Νο5)που "βρίσκει" τον Durant με πάσα προς τα πίσω και τον KD να ολοκληρώνει με εντυπωσιακό κάρφωμα, αλλά και αυτή του Shumpert ο οποίος κλέβει πρώτα και εν συνεχεία πασάρει πίσω από την πλάτη στον επερχόμενο Anthony.Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το τρίποντο  του Fisher που έδωσε τη νίκη στους Lakers 3,1 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Καλή διασκέδαση...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management