Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

28.1.12

tullamore picks 28/1


 Δύο παιχνίδια θα με απασχολήσουν στοιχηματικά απόψε. Το ένα είναι το Μiami, το οποίο υποδέχεται την Νέα Υόρκη, χωρίς τον Carmelo, με σκοπό να φτιάξει σιγά σιγά αυτοπεποίθηση για τα δύσκολα παιχνίδια της συνέχειας. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακό φεγγάρι και το μόνο σίγουρο είναι ότι περιμέναμε διαφορετικά πράγματα. Το Miami το οποίο έχει χάσει τον Wade για αρκετά παιχνίδια, δεν θα τον έχει ούτε απόψε, αλλά ακόμα κι έτσι μπορεί να πνίξει αμυντικά τους Knicks. Από την άλλη, κάτι παρόμοιο δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανένας, αλλά ακόμα κι έτσι, οι Heat είναι ομάδα που μπορεί να μπλοκάρει επιθετικά, χωρίς λόγο. Ελπίζω να μην συμβεί κι απόψε.
Όπως και να ΄χει, θα επιλέξω την επίθεση και το χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων, ελπίζοντας σε κάτι διαφορετικό από τα όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα.

New York Knicks @ Miami Heat
pick Miami Heat -10,5
pick Miami Heat to score over 103

Το άλλο παιχνίδι είναι αυτό που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς, φιλοξενεί στη Μινεάπολις την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς. Wolves-Spurs λοιπόν. Το πλεονέκτημα στον πόντο για τους λύκους, στην ουσία δηλαδή προβλέπουμε νικητή και κατά τη γνώμη μου, το γήπεδο θα πανηγυρίζει στο τέλος. Δουλεμένη ομάδα το San Antonio, με σαφές αγωνιστικό πλάνο, αλλά στον αντίποδα η Minnesota έχει ένα σωρό spots να το προβληματίσει.

San Antonio Spurs @ Minnesota Timberwolves
pick Minnesota Timberwolves ML 1.95

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management