Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

28.1.12

tullamore picks 28/1


 Καλησπέρα, καλό σαββατοκύριακο.
 Αρχικά θέλω να υπενθυμίσω, ότι εδώ και μερικές μέρες υπάρχει και το forum του nbair, στο οποίο είστε ελεύθεροι να γράψετε για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Προσπαθούμε να κάνουμε το blog όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό και διαδραστικό αν θέλετε, αφού εκτός από το chat, στο οποίο υπάρχει άμεση επικοινωνία, πλέον θα μπορούμε να συζητάμε κι εκεί πέρα, αναλύοντας τις σκέψεις μας. 
Πάμε λοιπόν στο στοίχημα.

 Οι Lakers φιλοξενούνται απόψε τα ξημερώματα από τους Bucks σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι(4-2) έχουν δείξει καλό πρόσωπο μέχρι τώρα. Σοβαρή απουσία ο Bogut, καθώς το Milwaukee χάνει σε size κάτω από το καλάθι, γεγονός που θα κάνει ακόμη ευκολότερη τη δουλειά των ψηλών του Los Angeles. Η λογική λέει ότι θα χτυπήσουν εκεί. Αμυντικά χωλαίνει η ομάδα και θα πρέπει να ψάξει λύσεις στην εναλλαγή του ρυθμού που θα προσπαθεί να δίνει ο Jennings κάθε τόσο. Η κακή εκτός έδρας αγωνιστική εικόνα της παρέας του Kobe ίσως αποθαρρύνει από το να επιλέξουμε το διπλό, αφού και το πλεονέκτημα των 4,5 πόντων είναι υπέρ των Bucks, αλλά επιτέλους οι Λιμνάνθρωποι οφείλουν να δείξουν ότι δεν είναι απλά μια .500+ ομάδα, αλλά έχει στόχους φέτος.

LA Lakers @ Milwaukee Bucks
pick LA Lakers -4.5

Επόμενη επιλογή είναι το under στο παιχνίδι του Houston με την New York. Οι Νεοϋορκέζοι εκτός έδρας έχουν 8 under σε 9 αναμετρήσεις, ενώ το αντίστοιχο ρεκόρ του Houston είναι 6 στα 9. Το line είναι στους 193 πόντους, απολύτως δίκαια, αφού οι δύο δεν ξεπερνάνε τους 190 πόντους αθροιστικά.

New York Knicks @ Houston Rockets
pick Under 193,5

Αυτά από εμένα για σήμερα. Παρακάτω παραθέτω τις επιλογές του King, όπως αναρτήθηκαν στο forum του blog και μπορείτε να τις δείτε εδώ με μια μικρή ανάλυση

Bucks vs Lakers OVER 182 @1.80
Suns vs Grizzlies  UNDER 191,5 @ 1.80

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management