Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

29.1.12

tullamore picks 29/1


Τραγική για μια ακόμη φορά η παρέα των Lakers στο Milwaukee, την ώρα που ψίθυροι ακούγονται για τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Mitch Kupchak, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα αφεθεί ίσως στα χέρια του Jim Buss, o οποίος είναι ικανός να την οδηγήσει στον γκρεμό.
 Απόψε το φιλέτο έρχεται πριν από το απεριτίφ, επομένως συντονιστείτε. Σε μισή ώρα το μεγάλο παιχνίδι στην Ανατολή. Το Miami υποδέχεται το Chicago, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να πέσουν κορμιά.
Είναι πάγια τακτική στο στοίχημα να ακολουθούμε τις ομάδες που μας πληρώνουν και να αποφεύγουμε τα καφενεία. Ένα τέτοιο είναι σχεδόν και το Miami στοιχηματικά τουλάχιστον, αφού ζορίζεται να καλύψει τα spreads των αντιπάλων.
Το line σήμερα είναι στο +4 για τους Bulls, δηλαδή καλύτερα να το δει κανείς παρά να ασχοληθεί. Υπάρχει κάτι άλλο όμως, που μου αρέσει.

Chicago Bulls @ Miami Heat
pick Miami Heat -2 First Half


 Επιπλέον, θα πάω με τη νίκη των Hawks σήμερα στη Νέα Ορλεάνη, μια ομάδα που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κοιτάξει στα μάτια την αθλητική Ατλάντα.

Atlanta Hawks @ New Orleans Hornets
pick Atlanta Hawks -2,5

Τελευταία επιλογή κανονικά θα ήταν η Minnesota, αλλά μένω μακριά.

O King προς το παρόν τουλάχιστον είναι στο FORUM και εκεί έχει γράψει την σημερινή του πρόταση.

Heat vs Bulls →Under 191.5
Nets vs Raptors→ Nets ML
Για να παρακολουθήσετε και την εξέλιξη της κάβας, αλλά και το σκεπτικό του King, επισκεφτείτε το forum





 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management