Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.1.12

Άτυχος ξανά ο Turiaf

Άτυχος για ακόμη μία φορά στην καριέρα του στάθηκε ο Ronny Turiaf,, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι των Wizards με τους Celtics,την περασμένη Κυριακή. O 28χρονος σέντερ υπέστη κάταγμα  στο αριστερό του χέρι και αποχώρησε από την αναμέτρηση, καταγράφοντας κάτι παραπάνω από 11 λεπτά συμμετοχής που τον βρήκαν χωρίς πόντο, αλλά με 4 ριμπάουντ και ένα λάθος. Το διάστημα απουσίας του Γάλλου πρώην παίκτη των Knicks υπολογίζεται σε περίπου 5-6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως οι "μάγοι" θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Να υπενθυμιστεί πως ο απόφοιτος του κολεγίου της Conzaga δεν είχε λάβει μέρος με την Εθνική Γαλλίας στο περασμένου Eurobasket, αφού και πάλι ένας τραυματισμός στο χέρι ήταν αυτός που του στέρησε τη συμμετοχή του στη διοργάνωση. Στα τέσσερα μέχρι στιγμής αναμετρήσεις που πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα των Wizards, κατέγραψε 1,5 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,5 κλεψίματα σε 14,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management