Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.1.12

Το Κάρφωμα: Βραδιά των under

Μετά τις δύο πρώτες μέρες που ξεκίνησε η στήλη "Κάρφωμα" με συνεχόμενα ταμεία, το τετραήμερο που ακολούθησε και περιελάμβανε σερί κουβάδες, με είχαν κάνει να πιστέψω πως η γκίνια μας είχε χτυπήσει την πόρτα για τα καλά, κι εμείς της είπαμε "περάστε". Το διάλειμμα της μίας μέρας που πρόσθεσε κάποια χρήματα στο λογαριασμό μας, διαδέχτηκε η χθεσινή που μας έδωσε να καταλάβουμε τι ακριβώς θα πει γκίνια και το ότι οι τέσσερις προαναφερθέντες ημέρες, ήταν απλά η αρχή. Χθες λοιπόν, θα μπορούσαμε να κάνουμε μία καλή ανάληψη, την οποία τελικά δεν καταφέραμε να πετύχουμε για συνολικά έξι πόντους. Και εξηγώ....

Στην αναμέτρηση των Suns με τους Warriors επιλέξαμε το over 193,5(το είχαμε μονό) με το σκορ να σταματάει στους 193 και στην τελευταία επίθεση(του Golden State) να γίνονται πράματα και θάματα, ώστε να μην μπει η μπάλα στο καλάθι και να μην πληρωθούμε(1 πόντος εδώ). Στη βασική δυάδα, το Denver που το είχαμε πάρει στους -4,5 έστω και οριακά μας έκανε το χατίρι και πέρασε, αφού επικράτησε του Milwaukee με πέντε πόντους. Αυτό το είχαμε συνοδεύσει με το -11 των Celtics, με τη Bοστόνη να "ξυπνάει" στην τελευταία περίοδο και να κερδίζει με οκτώ(3 πόντοι εδώ).

 Πάμε και στη δεύτερη δυάδα μας, όπου βγάλαμε το over 196,5 στο Timberwolves-Spurs με τις δύο ομάδες να σημειώνουν 202, ακόμη και αν καρδιοχτυπήσαμε στην τελευταία περίοδο, καθώς μπήκανε μόλις 28 πόντοι. Ωστόσο, ούτε εδώ καταφέραμε να κάνουμε ταμείο, αφού μας τα χάλασε το Miami-Hawks που το πήραμε στο 193,5 και σημειώθηκαν 192 πόντοι, με τους Heat να προσπαθούν να κάνουν φάουλ στα τελευταία 10 περίπου δευτερόλεπτα και ούτε αυτό να μην καταφέρνουν, με αποτέλεσμα να μείνουν τα "γεράκια" με την μπάλα στο χέρι και εμείς να μην πω με τι.....(2 πόντοι εδώ).

Πάμε στα σημερινά, με την ψυχολογία θαμμένη στο χώμα, να δούμε αν σήμερα καταφέρουμε να επιστρέψουμε εκεί που προσωπικά νομίζω πως δικαιούμασταν σίγουρα χθες, αλλά και σε άλλα δελτία που πέρασαν. Να ξεκαθαρίσω πως στην πρώτη δυάδα που θα δείτε, τα line τα πήρα από το μεσημέρι διότι ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα πέφτανε μέχρι το βράδυ, κάτι που έγινε πραγματικότητα.

Δυάδα 1
Atlanta Hawks-Chicago Bulls under 184,5(1,90)
Απουσίες Hawks: Hinrich
Αμφίβολοι Bulls:Hamilton, Watson(πιθανότατα δεν θα παίξει)
Milwaukee Bucks-Utah Jazz under 188,5(1,90)
Αμφίβολοι Bucks: Dunleavy, Udrih, Harris

Seri
Cleveland Cavaliers-Charlotte Bobcats οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα
Los Angeles Lakers-Houston Rockets οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management