Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

5.1.12

Στους Warriors o Robinson

Στη Χρυσή Πολιτεία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Nate Robinson, ο οποίος  συμφώνησε με τους Warriors για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα του αποφέρει σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.

Τον 27χρονο πόιντ γκαρντ αποδέσμευσαν οι Thunder μία μέρα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην αγορά των free agent και εξέταζε προτάσεις διαφόρων ομάδων που ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο, απ' ότι φάνηκε καμία δεν κάλυπτε είτε αγωνιστικά, είτε οικονομικά τον τρεις φορές νικητή του διαγωνισμού καρφωμάτων, ο οποίος εν τέλει αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του Golden State.

Oι ιθύνοντες των τελευταίων, βλέποντας το πρόβλημα του Stephen Curry στους αστραγάλους και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της χρονιάς, αποφάσισα να προχωρήσουν στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και συγκεκριμένα στη θέση 1.Ο απόφοιτος του κολεγίου της Washington θα έρχεται από τον πάγκο, ώστε να δίνει τις απαραίτητες ανάσες στον βασικό πόιντ γκαρντ της ομάδας, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι κόντρα στους Lakers, στο Los Angeles.

Ο Robinson επιλέχθηκε στο Νο21 του πρώτου γύρου στο draft του 2005 από τους Suns, στους οποίους δεν αγωνίστηκε ποτέ αφού δόθηκε απευθείας με ανταλλαγή στους Knicks.Στο σύλλογο του "Μεγάλου Μήλου" πρόσφερε τις υπηρεσίες του για πέντε συναπτά έτη, πριν μετακομίσει στη Βοστόνη για χάρη των Celtics και πάλι ως ανταλλαγή. Απο 'κει έφυγε ξανά με τον ίδιο τρόπο για την Oklahoma και τους Thunder, οι οποίοι έκριναν πως δεν τον χρειάζονται αφήνοντας τον ελεύθερο. Σε 397 αναμετρήσεις που βρέθηκε στο παρκέ, έχει μέσους όρους καριέρας που φτάνουν τους 11,3 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 0,9 κλεψίματα σε 23 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management