Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.2.12

ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ BOBCATS

Τον τελευταίο μήνα είναι σαφέστατο πια πως μακράν η χειρότερη ομάδα για φέτος στο πρωτάθλημα θα είναι οι Bobcats. Στα δύο τελευταία ματς που έδωσαν εκτός έδρας εναντίον των Lakers και Blazers ηττήθηκαν με 33 και 44 πόντους αντίστοιχα. Το κλίμα στην ομάδα είναι αντίστοιχο με τον σωματότυπο του βετεράνου και από τους παλιότερoυς παίκτες στην ομάδα Boris Diaw, δηλαδή πολύ βαρύ!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του βελτιωμένου για φέτος Gerald Henderson, που είναι και ο πρώτος σκόρερ για τις "Γάτες" με 15 πόντους μέσο όρο σε 34 περίπου λεπτά συμμετοχής. Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Duke αναμένεται να απουσιάσει από 2 εώς και 4 εβδομάδες έχοντας υποστεί τράβηγμα στη γάμπα.

Μετά την απουσία τόσο του αρχηγού της ομάδας D.J. Augustin όσο και του μεταγραφικού στόχου του Παοκ την περιόδο του lock out Corey Maggette που επίσης είναι εκτός λόγων τραυματισμών, η ομάδα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στις θέσεις των περιφερειακών μιας και θα λείπουν πια οι βασικοί της παίκτες στις θέσεις 1, 2 και 3.

Η διοίκηση του συλλόγου έχοντας ως δεδομένο πως δεν υπάρχουν στόχοι που μπορούν να κυνηγήσουν φέτος (αν και το ρεκόρ για την χειρότερη επίδοση σε νίκες είναι "εύκολο" να το σπάσουν) κοιτάει να κρατήσει τους ρούκι παίκτες και μαζί με 2-3 αξιόλογες μονάδες όπως οι Augustin, Henderson και η έκπληξη για αυτούς Mullens να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα για τα επόμενα χρόνια στοχεύοντας σε καλά ντραφτ πικ την επόμενη χρονιά και γιατί όχι να αποκτήσει κι άλλα με ανταλλαγές των υπόλοιπων αναλώσιμων παικτών τους.

 Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που επιχειρούν να κάνουν και οι Hornets. Mήπως να ενωθούν οι ομάδες μπας και προκύψει μία αξιόλογη? Οι Hornets διοίκηση δεν έχουν, στην Σάρλοτ αγωνιζόντουσαν και παλαιότερα, αποκλείεται σαν ενιαία ομάδα να πάνε χειρότερα σε σύγκριση με τις μεμονωμένες πορείες τους έτσι κι αλλιώς.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management