Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

1.2.12

BYNUM: ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Τελικά απ' ότι φαίνεται δεν είναι μονάχα οι φίλαθλοι των Lakers που διαμαρτύρονται για την κακή απόδοση της ομάδας ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια και πόσο επιτακτική είναι η ανάγκη για να γίνουν μεταγραφές. Την ίδια άποψη δείχνει να συμμερίζεται και ο σέντερ της ομάδας Andrew Bynum. 


Ο 24χρονος ,που είναι από τους λίγους παίκτες που παρουσιάζονται βελτιωμένοι την τρέχουσα σεζόν για τους "Λιμνάνθρωπους", δήλωσε στο ESPN αμέσως μετά τη νίκη εναντίον των Bobcats όπου σημείωσε 20 πόντους και "κατέβασε" 11 ριμπάουντ:

 "Ακολουθούν μεγάλα παιχνίδια για εμάς. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί να τα κερδίσουμε αλλιώς αυτοί θα πρέπει να αρχίσουν να κάνουν κάποιες αλλαγές".

Όταν λέει "αυτοί" εννοεί τους Jim Buss και Mich Kupchak, που αποφασίζουν για το τι θα συμβεί έχοντας την διαχείριση τις πιο δημοφιλούς πιθανότατα ομάδας του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ιδιαίτερα δύσκολο μιας και για δύο εβδομάδες θα αγωνίζονται εκτός έδρας (έχοντας ως πρώτους αντιπάλους Nuggets, Jazz, Sixers και Celtics) μιας και το γήπεδο τους θα υποστεί κάποιες μεταβολές για να φιλοξενήσει τα βραβεία Grammy.

Έχοντας μόλις 2-7 σαν ρεκόρ στα εκτός έδρας παιχνίδια το μέλλον δεν προμηνύεται ευοίωνο για την σειρά των αγώνων που τους περιμένει. Οι οπαδοί τους βλέπουν μία από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις στη Δύση να παλεύει για να κρατηθεί εντός τροχιάς πλέι οφ (ύστερα από την απογοήτευση που γνώρισαν πέρσι από τον αποκλεισμό με κάτω τα χέρια από τους μετέπειτα πρωταθλητές Mavericks), δεν είναι εύκολο να "χωνέψουν" πως οι Oklahoma Thunder  και (ειδικα οι "συμπολίτες" τους και μέχρι πρότινος "φτωχοί συγγενείς") Los Angeles Clippers βρίσκονται από πάνω τους. Η όποια πίστωση χρόνου που είχε δωθεί λόγω της άφιξης νέου προπονητή μετά το τέλος της δυναστείας του Phil Jackson δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν δικαιολογία. Το ρόστερ τους και ειδικά οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο (με εξαίρεση τον ρούκι της ομάδας Goudelock ή αλλιώς όπως τον βάπτισε ο Kobe Bryant "Mini Mamba") δε φαίνεται ικανό να τους οδηγήσει ψηλά και η υπομονή των φιλάθλων αρχίζει να εξαντλείται.

Με τις φήμες περί προσέγγισης του Dwight Howard να φουντώνουν θα πρέπει να γίνει κάποια ουσιαστική κίνηση αν δεν έρθουν καλύτερα αποτελέσματα τις προσεχείς ημέρες. Δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι ανήσυχοι για το μέλλον αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες. Πάντως δεν συντρέχει λόγος για τον Bynum να ανησυχεί για το δικό του μέλλον στο Λος Αντζελες μιας και δεν πρόκειται ο ίδιος να συμπεριληφθεί σε καμία ανταλλαγή αποτελώντας το πιο πολύτιμο περιουσιακό τους στοιχέιο για τα επόμενα χρόνια.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management