Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

1.2.12

"ΧΤΥΠΑΝΕ" CHANDLER ΟΙ RAPTORS

Yψηλή πρόταση στον Wilson Chandler αναμένεται να καταθέσουν οι Raptors, σύμφωνα με πηγές μέσα από το πρωτάθλημα.Ο 24χρονος σμολ φόργουορντ,τα δικαιώματα του οποίου ανήκουν στους Nuggets, αγωνίζεται στο Κινεζικό πρωτάθλημα, αφού κατά την διάρκεια του lockout υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Zhejiang Guangsha Lions. Ωστόσο, αυτή η συμφωνία δεν εμπεριείχε όρο αποδέσμευσης σε περίπτωση λήξης του lockout και έτσι ο παίκτης των "σβόλων" δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αφότου άνοιξαν και πάλι οι...πύλες του.

Ο απόφοιτος του DePaul θα είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, αμέσως μόλις τελειώσουν κι επίσημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. Αυτό απ'ότι φαίνεται θα πάρει μερικές εβδομάδες παραπάνω, αφού η Zhejiang Lions θα βρίσκεται στα playoff του CBA. Mόλις ο πρώην παίκτης των Knicks αποκτήσει την ελευθέρας του θα είναι και επίσημα restricted free agent, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να δεχτεί προτάσεις από οποιαδήποτε ομάδα, με το Denver ωστόσο να διατηρεί το δικαίωμα ισοφάρισης που θα τον διατηρήσει στο σύλλογο του Colorado.

Γεγονός αποτελεί ότι δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που θα μπορούσαν να καταθέσουν μία μεγάλη προσφορά για τον Chandler την δεδομένη χρονική στιγμή, λόγω φυσικά του salary cap τους.Eκτός αυτού, ο τελευταίος θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει ανενεργός για το υπόλοιπο της χρονιάς και να ψάξει από τον Ιούλιο ως ελεύθερος ένα νέο πολυετές συμβόλαιο και ίσως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.Πάντως, ήδη ακούγεται πως πέραν των Kαναδών, πολλές ακόμη ομάδες θα ριχτούν στη "μάχη" της απόκτησης του μόλις ο ίδιος ξεμπερδέψει από την Κίνα.

Ο Chandler που μετακόμισε πέρυσι τέτοιο καιρό στο Denver, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Carmelo Anthony στους Knicks, αγωνίζεται για τέσσερα χρόνια στο ΝΒΑ, ενώ την περασμένη σεζόν και σε σύνολο 21 αναμετρήσεων που πρόλαβε να φορέσει την φανέλα των Nuggets είχε κατά μέσο όρο 12,5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,1 μπλοκ σε 30,6 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management