Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

4.2.12

ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο COLLINS

Άλλο ένα "χτύπημα" στην ήδη επιβαρυμένη -από τον σοβαρό τραυματισμό του Al Horford -frontline τους δέχτηκαν οι Hawks, καθώς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Jason Collins για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο 33χρονος σέντερ υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αγκώνα στην προχθεσινή(02/01) εντός έδρας ήττα από τους Grizzlies και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τα επόμενα τουλάχιστον οκτώ παιχνίδια της Atlanta.

Συγκεκριμένα, θα απουσιάσει από της αναμετρήσεις με Sixers(σήμερα), Suns(εντός),Pacers(εντός), Magic(εκτός), Heat(εντός), Lakers(εκτός), Suns(εκτός) και Blazers(εκτός). Ο απόφοιτος του Stanford αποτελεί back up του Zaza Pachulia , ο οποίος είναι ο βασικός σέντερ των "γερακιών" από την στιγμή που τραυματίστηκε ο Horford. Tην φετινή σεζόν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε 13 παιχνίδια, εκ των οποίων στα τρία ξεκίνησε στη βασική πεντάδα, έχοντας καταγράψει 1 πόντο και 1,7 ριμπάουντ σε 10,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management