Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

4.2.12

"ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ" KAMAN ΣΤΟΥΣ HORNETS

Την επαναφορά του Chris Kaman στην ενεργό δράση αποφάσισαν οι Hornets, οι οποίοι είδαν την περίπτωση ανταλλαγής του να μην προχωράει όσο γρήγορα επιθυμούσαν, σύμφωνα με πηγή εκ των έσω. Το εν λόγω πρόσωπο σε δηλώσεις του στο Associated Press επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του καθότι η απόφαση για την επανενεργοποίηση του Γερμανού δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από το σύλλογο. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η τοποθέτηση του  29χρονου σέντερ στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών (στις 25 Ιανουαρίου)που τον έθεσε παράλληλα και εκτός ομάδας, δεν οφειλόταν σε κακές σχέσεις με τον προπονητή της ομάδας Monty Williams.

Αντιθέτως, ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπήρχε τίποτα που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο και ο μόνος λόγος που τέθηκε εκτός ο απόφοιτος του Central Michigan ήταν διότι από την στιγμή που είχε αποφασιστεί η παραχώρηση του, ο τεχνικός του συλλόγου επιθυμούσε να δουλέψει και να χρησιμοποιήσει στο rotation νεότερους (σε ηλικία) παίκτες. Έτσι και με βάση όσα αποκάλυψε το πρόσωπο που γνωρίζει καταστάσεις στο σύλλογο, από την στιγμή που οι Hornets δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με κάποιον ενδιαφερόμενο για την ανταλλαγή του πρώην παίκτη των Clippers, ήταν απόλυτα λογικό να επιστρέψει στο καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας.

Παρόλα αυτά δεν αναμένεται να αγωνιστεί στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους Pistons, κάτι που πιθανότατα θα γίνει στο παιχνίδι της Δευτέρας(06/02) εναντίων των Kings, στο New Orleans Arena. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως το Νο6 του draft το 2003 μετακόμισε στη Νέα Ορλεάνη από το Los Angeles και τους Clippers-μαζί με τους Eric Gordon και Al Faruq Aminu- στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Chris Paul , που ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή.Μάλιστα, διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, για τον οποίο προβλέπεται να λάβει περίπου 14 εκατομμύρια δολάρια και εν συνεχεία  θα είναι free agent, ώστε να διαπραγματευτεί το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.Ωστόσο, οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του με τη φανέλα της νέας του ομάδας μόνο ικανοποιητικές δεν είναι, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το ρόλο του.

Συγκεκριμένα, στα 17 παιχνίδια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του οι αριθμοί  λένε όλη την αλήθεια και ανέρχονται σε 9,2 πόντους, 6,7 ριμπάουντ,1,4 ασίστ και 1,2 μπλοκ σε 22,7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, πραγματοποιώντας την χειρότερη παραγωγικά σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ, μετά τις δύο πρώτες.Φέτος, που έρχεται κατά κύριο λόγο από τον πάγκο για να δίνει τις απαραίτητες ανάσες στον Emeka Okafor, κατάφερε να σημειώσει season high στον αγώνα κόντρα στους Nuggets(στις 09/01) πετυχαίνοντας 20 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής.Ωστόσο, η συνέχεια μόνο ανάλογη δεν ήταν αφού στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις που πήρε χρόνο συμμετοχής με Dallas και San Antonio, σημείωσε τρεις και έξι πόντους σε επτά και 14 λεπτά αντίστοιχα.

Τέλος, να σημειωθεί πως σε περίπτωση που οι Hornets δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση της ανταλλαγής του, έχουν δικαίωμα να το κάνουν μέχρι της 15 Μαρτίου, ημέρα που έχει οριστεί από την λίγκα ως "deadline" για τις ανταλλαγές παικτών.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management