Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

6.2.12

ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥ Ο KNIGHT

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Brandon Knight για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης στο New Jersey κόντρα στους Nets. O 20χρονος rookie πόιντ γκαρντ των Pistons τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του  νικηφόρου αγώνα του περασμένου Σαββάτου(04/02) εναντίων των Hornets, στο "The Palace of Auburn Hills".Συγκεκριμένα, σε διεκδίκηση ενός επιθετικού ριμπάουντ ο συμπαίκτης του, Greg Monroe, τον χτύπησε με τον αγκώνα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να του σπάσει την μύτη. 

Ο απόφοιτος του Kentucky πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις πέντε λεπτά, στα οποία σημείωσε δύο πόντους(0/2 f.g, 0/1 τρίποντα,2/2 βολές) μοίρασε μία ασίστ και μάζεψε ένα ριμπάουντ. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι ιθύνοντες των Pistons ανακοίνωσαν πως εφόσον αποκατασταθεί η ζημιά στη μύτη του νεαρού πλέι μέικερ, πιθανότατα θα χρειαστεί να φορέσει προστατευτική μάσκα στους επερχόμενους αγώνες.Ο τεχνικός των "πιστονιών",Lawrence Frank, ευελπιστεί πως θα τον έχει στη διάθεση του στην προπόνηση της Τρίτης, χωρίς πάντως να έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν ο παίκτης θα είναι σε θέση να προπονηθεί.

Ο...ιππότης του Detroit συμμετείχε σε 26 παιχνίδια των Pistons του φετινή σεζόν, με τους μέσους όρους του να ανέρχονται σε 12,5 πόντους, 3,4 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ σε 32 λεπτά συμμετοχής, ενώ σουτάρει με 40,5 και 35,2 στα τρίποντα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management