Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

6.2.12

ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ Ο LANDRY

Διπλό αποδείχθηκε το κακό για τους Hornets μετά την λήξη της αναμέτρησης με τους Pistons το περασμένο Σάββατο(04/02), αφού πέραν της ήττας(με 89-87) που γνώρισαν στο Detroit, έχασαν και τον Carl Landry. O 28χρονος πάουερ φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου σε μία σύγκρουση με τον Jason Maxiell και θα απουσιάσει για περίπου 3-4 εβδομάδες.

Μάλιστα, το αυτό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter την Κυριακή.Έπειτα από αυτή την εξέλιξη οι "σφήκες" θα στερηθούν τις υπηρεσίες του απόφοιτου του Purdue για περίπου 10-15 αγώνες.Ο πρώην παίκτης των Kings αγωνίστηκε σε 24 αναμετρήσεις την φετινή σεζόν, εκ των οποίων τις έξι ξεκίνησε στη βασική πεντάδα, έχοντας καταγράψει κατά μέσο όρο 11,5 πόντους,4,4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 23,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της Νέας Ορλεάνης απ'ότι φαίνεται δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, καθώς εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαιο 10 ημερών με τον Lance Thomas. O 23χρονος φόργουορντ συμμετείχε στο training camp των Hornets και μάλιστα πρόλαβε να αγωνιστεί στους δύο πρώτους αγώνες της κανονικής περιόδου, πριν αποδεσμευτεί στις 31 Δεκεμβρίου. Σε αυτούς, ο απόφοιτος του Duke είχε 0,5 πόντους σε 2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Πλέον, καλείται ξανά να δώσει βάθος στον πάγκο του συλλόγου, έπειτα και από τον τραυματισμό του Landry.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management