Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.2.12

NBA QUOTES 7.12 WEST&FAR EAST MATCHES



Grizzlies 84 vs Spurs 89
Tony Parker: Ο Τιμ παίζει πολύ καλά τώρα τελευταία. Αισθάνεται καλά, το γόνατο του είναι μια χαρά. Ελπίζω να παραμείνει σε αυτήν την κατάσταση. Έκανε σπουδαίο παιχνίδι, όταν έχεις 19 και 17 είναι μεγάλα νούμερα για κάποιον που είναι "45" χρονών"
Rudy Gay: "Είναι λογικό όταν παίζουμε τόσα πολλά λεπτά να κουραζόμαστε εύκολα. Ειδικά τη φετινή σεζόν με το πρόγραμμα να είναι έτσι διαμορφωμένο δεν είναι εύκολο να συνηθίσουμε να αγωνιζόμαστε τόσο πολύ και παράλληλα τόσο συχνά. Είναι σκληρό." (ο ίδιος αγωνίστηκε 44 λεπτά στο ματς)


Hornets 92 vs Kings 100
 Keith Smart: "Ανησυχούσα πολύ για αυτό το παιχνίδι. Αν και το σπίτι μου είναι εδώ, δεν είχα καν το χρόνο να το επισκεφτώ γιατί έπρεπε να καταλήξω στο πως θα τους αντιμετωπίζαμε, τι πεντάδα θα κατεβάζα, αλλά ευτυχώς όμως που ο Nτε Μάρκους ήταν εξαιρετικός και πάλι όπως το περιμέναμε."
Monty Williams: "Δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγει κανείς. Το έχω πει και στους παίκτες μου, όποιος μου αποδείξει ότι είναι αφοσιωμένος έχει θέση στην ομάδα. Τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς και χρειαζόμαστε σκληρούς παίκτες για να τα καταφέρουμε."


Nuggets 90 vs Rockets 99
Geogre Karl: "Συνέβησαν διάφορα περίεργα πράγματα για μας και ήταν δύσκολο να τα διαχειριστούμε παρόλα αυτά το παλέψαμε. Θα ήταν μια απίστευτη νίκη σε περίπτωση που τα καταφέρναμε αλλά τώρα η ήττα μας γεμίζει με απογοήτευση."
Chase Buddinger: "Συνεχίσαμε να σουτάρουμε κανονικά όπως κάνουμε συνήθως, αδιαφορώντας για το πόσα σουτ δεν έβρισκαν στόχο στο πρώτο ημίχρονο. Με το ίδιο σκεπτικό άρχισαν να μπαίνουν στο δεύτερο."
Danillo Gallinari: "Ανησυχώ αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν είμαι χαρούμενος που συνέβη σε εμένα. Ήθελα να παίξω και να κερδίσουμε τον αγώνα πιο πολύ απ' οτιδήποτε άλλο. Τώρα αναγκαστικά θα μείνω εκτός αγώνων χωρίς να ξέρω για πόσο καιρό."


Blazers 107 vs Thunder 111
Nate McMillan: "Νομίζω πως δεν έπρεπε να μετρήσει, το κόψιμο ήταν κανονικό. Το παιχνίδι θα είχε τελειώσει σε εκείνο το σημείο".
Scott Brooks: "Πιστεύω ότι την διαφορά για εμάς την έκανε ο Πέρκινς. Μπορεί να ακούγεται περίεργο όταν ο προσωπικός του αντίπαλος έβαλε 39 αλλά τον έκανε να μοχθήσει σε κάθε προσπάθεια που επιχείρησε. Εξαιτίας της σκληρής του άμυνας κερδίσαμε το παιχνίδι"
LaMarcus Aldridge: "Δεν έχει σημασία τώρα. Εκείνοι έβαλαν κάποια καλάθια σε κρίσιμες στιγμές χωρίς εμείς να κάνουμε το ίδιο.Είχαν και κάποια σφυρίγματα υπέρ τους κι έτσι κέρδισαν." (που να είχε και σημασία δηλαδή, τι θα έλεγε τότε άραγε;)


Knicks 99 vs Jazz 88
Mike D'Antoni (αναφερόμενος στον Λιν): "Τι να πω; Είναι γκανιάν"
Tyson Chandler (επίσης για τον Λιν): "Έίναι απίστευτο αυτό που κάνει. Μαζί του ο καθένας μας αγωνίζεται ακριβώς στη φυσική του θέση, η μπάλα κινείται περισσότερο σε σωστές κατευθύνσεις, έχουμε καλή ροή, καλό ρυθμό.."

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management