Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

1.2.12

NETS: ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ BOGANS ΕΚΟΨΑΝ OWENS

Μετά τα συνεχόμενα κρούσματα τραυματισμών που χτύπησαν την ομάδα την τελευταία βδομάδα οι Nets ανακοίνωσαν λίγο νωρίτερα την υπογραφή του βετεράνου γκαρντ Keith Bogans , που αναμένεται να βοηθήσει αυτή την περίοδο που οι Brooks και Morrow είναι εκτός.

Την περσινή σεζόν είχε ξεκινήσει βασικός και στα 82 παιχνίδια με τους Bulls όπως επίσης και στα 16 ματς των πλέι οφ που αγωνίστηκε η ομάδα του Chicago έχοντας όμως μόλις 4.4 πόντους ανά μέσο όρο στην κανονική περίοδο σε 18 περίπου λεπτά συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια της post season ξεχώρισε όντας ο κορυφαίος σε ευστοχία στα σουτ τριών πόντων με 42.4% . Για τον απόφοιτο του πανεπιστημίου του Kentucky αυτή θα είναι η διαφορετική ομάδα στην καριέρα του και αποτελούσε έκπληξη το γεγονός πως παρότι είχε μείνει ελεύθερος από τις 16 του Δεκέμβρη δεν είχε υπογράψει πουθενά μέχρι και σήμερα..

Ο GM της ομάδας Bill King (μακρινός συγγενής φαίνεται) που ανακοίνωσε και τη μεταγραφή τόνισε πως "με την εμπειρία του θα ενισχύσει την άμυνα και θα μας δώσει βάθος και ευελιξία στην περιφέρεια". Το μόνο σίγουρο είναι πως αποκτήσανε άλλο ένα όπλο έξω από τη γραμμή του τριπόντου που αν επιβεβαιώσει τα περσινά του στατιστικά σε ποσοστό θα είναι μία επιπλέον απειλή για τις αντίπαλες ομάδες έξω από τα 7.25 , και τα παραπάνω από 25 τρίποντα που επιχειρούν σε κάθε ματς αναμένεται να αυξηθούν ακόμα παραπάνω.

Κατά την πάγια τακτική τους δεν αποκαλύφθηκε το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, ενώ για να δημιουργηθεί χώρος στο ρόστερ "έκοψαν" τον Larry Owens που είχαν υπογράψει ως ελεύθερο δύο βδομάδες πριν και σε 7 αγώνες που συμμετείχε είχε 1.9 πόντους και 1.9 ριμπάουντ σε 10.7 λεπτά ανά παιχνίδι.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management