Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

4.2.12

O "ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ" ΞΕΠΟΡΤΙΣΕ

Οι Orlando Magic ανακοίνωσαν μέσω του προέδρου αλλά και GM της ομάδας τους Otis Smith (που τόσο καιρό είναι στην επικαιρότητα για το τι ανταλλάγματα θα ζητήσει για τον Dwight Howard) πως θα τιμωρήσουν τον Glen Davis με αποκλεισμό από τα ερχόμενα δύο παιχνίδια τους (απόψε κόντρα στο Cleveland και αύριο εναντίον της Indiana) λόγω επιζήμιας συμπεριφοράς για την ομάδα κατά τη διάρκεια του "shootaround" , των ασκήσεων δηλαδή που περιλαμβάνουν και σουτ και γίνονται τα πρωινά της μέρας που υπάρχει αγωνιστική δράση για κάθε ομάδα.

Ο "Big Baby" όπως τον αποκαλούν δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του, δικαιολογώντας για μια ακόμα φορά το παρατσούκλι του. Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός άλλωστε από το ματς εναντίον των Spurs όπου κι έπειτα από ένα σφύριγμα εις βάρος του, θεώρησε ιδανικό τρόπο να διαμαρτυρηθεί κατεβάζοντας το σορτσάκι του (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία).

Οι Celtics ακόμα αισθάνονται δικαιωμένοι για την ανταλλαγή με την οποία ξεφορτώθηκαν τον βάρους 130 κιλών φόργουορντ, αφού συν τοις άλλοις τα νούμερα του είναι αρκετά πεσμένα σε σχέση με την περσινή περίοδο (και βέβαιο ο Bass που πήραν σαν αντάλλαγμα εξελίσσεται σε παίκτη κλειδί για αυτούς ερχόμενος από τον πάγκο).

Η προσφορά του "μεγάλου βρέφους" σε αριθμούς στα 22 ματς που αγωνίστηκε (ξεκινώντας βασικός μόλις σε ένα από αυτά) έχοντας 22.3 λεπτά συμμετοχής είναι 7.3 πόντοι και 5 ριμπάουντ.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management