Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

19.4.11

Το Κάρφωμα:Θα ιδρύσουν για να κερδίσουν οι γηπεδούχοι

Μιά του κλέφτη,δυό του κλέφτη στην τρίτη(μέρα των Playoffs)πληρωθήκαμε την δυάδα στην οποία ποντάραμε τα...ρέστα μας στην ουσία,παίρνωντας βαθιά ανάσα για τη συνέχεια.Η επιλογή του -9,5 στους Heat μας δικαίωσε πανηγυρικά,καθώς το Miami ''καθάρισε'' το παιχνίδι σχετικά νωρίς αποβάλλοντας το άγχος και γι'άυτους αλλά και για εμάς.Στη συνέχεια όπως αναμενόταν βάση του πρώτου αγώνα της σειράς,οι Pacers κόντραραν και ''έσκασαν'' τους Bulls μέχρι το φινάλε,όπου θα μπορούσαμε να πούμε πως και πάλι χάσανε τη νίκη μέσα απο τα χέρια τους(όχι όσο στο πρώτο ματς πάντως).Έτσι επαληθεύτηκε και το +13,5 που είχαμε δώσει στην Indiana,αφού ηττήθηκε με έξι.


Όσον αφορά τα σερί κι εκεί είχαμε σωστές επιλογές,αφού στο 24 το χάντικαπ των δέκα πόντων για τη ''θερμότητα'' μας δικαίωσε,όπως και το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' στο Chicago-Indiana.Στο contra το ''λιγότερους απο 23 πόντους'' που επιλέξαμε για τον Chris Bosh βγήκε στο καλάθι,καθώς ο φόργουορντ του Miami σημείωσε 21.

Σήμερα συνεχίζουμε με τρείς αναμετρήσεις,που αφορούν τα δεύτερα παιχνίδια των Magic-Hawks,Celtics-Knicks και Dallas-Portland.Πάμε να δούμε με ποιές επιλογές θα ξημερώσουμε....

Δυάδα 1
Βoston Celtics-New York Knicks 2 με χάντικαπ +7,5(1,83)
Orlando Magic-Atlanta Hawks 2 με χάντικαπ +9,5(1,83)

Δυάδα 2
Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers under 185,5(1,71)
Orlando Magic-Atlanta Hawks under 185.5(1,74)


*Σκέφτομαι σοβαρά να ρίξω μερικά ψιλά και στο ''break'' των Blazers.Θα ενημερώσω για να το συζητήσουμε όποιος επιθυμεί και απο το chat το βραδάκι

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Το 24 μας δίνει και τα τρία σημερινά παιχνίδια για ποντάρισμα,στα οποία βλέπω το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' περισσότερο απ'ότι να καλυφθούν τα χάντικαπ των επτά,εννιά και τεσσάρων πόντων σε Bοston,Orlando και Dallas αντίστοιχα.Επειδή όμως είναι σε κοντινές ώρες τα δύο πρώτα,αναγκαστικά θα επιλέξω το πρώτο,ώστε να έχω πιθανότητες να προλάβω και το τελευταίο.Ωστόσο,τα δύο πρώτα τα πιστεύω με ίδιες πιθανότητες επαλήθευσης.

Contra
Στο contra θα επιλέξω το ''λιγότερους απο 45'' στο δίλλημα ''πόσους πόντους θα πετύχουν συνολικά οι Amare Stoudamire και Ray Allen''.Απο 'κει και πέρα πιθανό είναι και το ''λιγότερα απο 24'' στο ''πόσα τρίποντα θα σημειωθούν συνολικά στους αγώνες σε Boston και Orlando'',αν και δεν είναι όσο εύκολο δείχνει.Τέλος το ''ΟΧΙ'' στο τελευταίο που αφορά τον Turkoglu και το αν θα σημειώσει απο 4 σε κάθε κατηγορία(πόντους,ασίστ,ριμπάουντ)είναι εξίσου πιθανό.

Y.Γ 1 Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management