Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

23.4.11

Stern:''Χάνουμε 300εκ. δολλάρια''


Στην φετινή οικονομική ''τρύπα'' του ΝΒΑ στάθηκε με δηλώσεις του ο κομισάριος της λίγκας David Stern,συγκρίνοντας την με αυτές των τελευταίων χρόνων.Τόνισε επίσης πως πρέπει να γίνουν αλλαγές στο σύστημα και τη χρηματοοικονομική δομή,ώστε να υπάρξει ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο.Συγκεκριμένα,ο ισχυρός άντρας του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο ανέφερε:


''Δυστυχώς, παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, εξακολουθούμε να χάνουμε γύρω στα 300 εκατ. δολάρια, ποσό βέβαια που είναι μικρότερο από τα 370 εκατ. δολάρια που χάναμε παλιότερα ή τα 340 εκατ. δολάρια της περσινής περιόδου''αποκάλυψε αρχικά το αφεντικό του ΝΒΑ,για να καταλήξει:'' Πρέπει να αλλάξει το σύστημα, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο''.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως ο Stern θέλει να δρομολογήσει κάποιες αλλαγές στο σύστημα που θα δώσουν μεγαλύτερη οικονομική ''ανάσα'',παρά το γεγονός πως τα ετήσια έσοδα φτάνουν ένα ποσό της τάξης των 4 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management