Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.4.11

To Kάρφωμα:Με Ηornets και Thunder

To απόλυτο σε λανθασμένες επιλογές πραγματοποιήσαμε χθες το βράδυ με τα πέντε ματς που είχαμε στη διάθεση μας και απο τα οποία ασχοληθήκαμε με τα τέσσερα.Το μοναδικό που έμεινε κοντά στο να μας δικαιώσει ήταν το -9,5 των Spurs,αλλά κι αυτό χάθηκε 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με ένα τρίποντο του Harris που έγραψε το τελικό 111-102.Όσο για τα υπόλοιπα ούτε λόγος,καθώς η Αtlanta διασύρθηκε με 32 πόντους στην Washington,στο Denver μπήκανε συνολικά 236(το line το είχαμε στο 213,5)και στο Milwaukee 209(το line στο 192,5).

Σήμερα έχουμε εννιά παιχνίδια στο καλεντάρι μας με το Bulls-Magic(που ωστόσο δε το προλάβαμε)και το Ηeat-Celtics να ξεχωρίζουν.Είμαστε μονάχα έξι μέρες απο τα Playoff,συνεχίζουμε να παίζουμε χαλαρά και συγκρατημένα ή να μην ασχολούμαστε καθόλου.Ποντάρουμε λίγα γιατί η επικινδυνότητα είναι υψηλή.


Δυάδα 1
Μemphis Grizzlies-New Orleans Hornets 2 με χάντικαπ +5,5(1,83)
Los Angeles Lakers-Oklahoma City Thunder 2 με χάντικαπ +6,5(1,76)

Δυάδα 2
Memphis Grizzlies-Νew Orleans Hornets under 187,5(1,74)
Dallas Mavericks-Phoenix Suns over 203,5(1,76)

Δυάδα 3
Golden State Warriors-Sacramento Kings over 216,5(1,76)
Indiana Pacers-New York Knicks 1 με χάντικαπ -1,5(1,76)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Με εξαίρεση το Magic-Bulls που έχει ήδη ξεκινήσει,το 24 μας δίνει άλλα δύο παιχνίδια για να ποντάρουμε.Αυτά ειναι το Heat-Celtics με ένα χάντικαπ έξι πόντων που πρέπει να καλυφθεί απο το Miami,το οποίο και θα επιλέξω,αλλά και το Lakers-Thunder τα ξημερώματα,με ένα χάντικαπ πέντε πόντων που πρέπει να καλύψουν οι πρωταθλητές.Ωστόσο,εδώ θα πάω με τη φόρμα και θα επιλέξω το ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα''.

Contra
Στο contra έχω την εντύπωση πως μας δίνουν τουλάχιστον ένα ''δωράκι'' στα τρία διλλήματα που έχουν βάλει για σήμερα.Αυτό είναι το ''ΟΧΙ'' στο ''αν θα πετύχει κάποια ομάδα πάνω απο 108 πόντους στο Heat-Celtics'',ενώ το άλλο που επίσης το θεωρώ καλό ποντάρισμα είναι το να πετύχουν οι Nets ''97 η λιγότερους πόντους''.Θα τα επιλέξω και τα δύο.

Υ.Γ 1 Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management