Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.4.11

To Kάρφωμα:Κι έτσι άρχισε....


Σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος ανοίγει η αυλάια των Playoff και το ''Κάρφωμα'' επιστρέφει για να βάλει κι αυτό ένα χεράκι,βοηθώντας όσους ενδιαφέρονται να ποντάρουν σε αυτή την στιγμή που περιμένουν κάθε χρόνο όλοι οι ΝΒΑρικοί που ...σέβονται τον εαυτό τους!!!Ξεκινάμε με τέσσερις αγώνες τον δεύτερο(mini)μαραθώνιο μας,που ευελπιστούμε να έχει πολλές στάσεις για...πληρωμή!!Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε απο το μενού της πρώτης μέρας.



Δυάδα 1
Miami Heat-Philadelphia 76ers over 189,5(1,90)
Orlando Magic-Atlanta Hawks under 179,5(1,90)

Δυάδα 2
Chicago Bulls-Indiana Pacers 1 με χάντικαπ -12,5(1,95)
Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers 2 με χάντικαπ +6,5(1,71)

Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport 24
Eδώ να ξεκαθαρίσω πως λόγω του οτι έχω μεγάλο σερί,θα πω τι πιστεύω για τα παιχνίδια αλλά δε γνωρίζω ακόμη αν θα ποντάρω σε κάποιο ή κάποια απο αυτά(για να μην γίνονται παρεξηγήσεις).Αρχικά πιστεύω πως οι Bulls θα καλύψουν το χάντικαπ των 12 πόντων,όπως το ίδιο βλέπω και για το Miami,με πολύ μεγαλύτερη επιφύλαξη όμως.Αντίθετα στα άλλα δύο παιχνίδια,πιστεύω στο ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'',καθότι δε βλέπω να ξεφεύγει το σκορ στο Orlando όπως ακριβώς νομίζω πως θα γίνει και στο Dallas.

Contra
Στο contra θα ποντάρω στο να πετύχει ο Derrick Rose ''28 η περισσότερους πόντους'' και αργότερα να πετύχει η Atlanta ''κάτω απο 89''.Το οποίο θεωρώ και δώρο εν μέρει.


Y.Γ 1 Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management