Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

22.4.11

To Kάρφωμα:''Γεράκια'' για προβάδισμα


Με δύο ταμεία και το απόλυτο σε επιτυχημένες προβλέψεις αφήσαμε πίσω μας μία ''ονειρική'' στοιχηματική βραδιά,που μας...τοποθέτησε στην τσέπη ένα σεβαστό ποσό.Το παιχνίδι στην Indiana κύλησε έτσι όπως ακριβώς το περιμέναμε,με αποτέλεσμα να λήξει με τους Bulls νικητές και διαφορά τεσσάρων πόντων,η οποία ήταν το ανώτατο όριο στο +4,5 που είχαμε πάρει για τους Pacers.Μαζί με το χάντικαπ των γηπεδούχων,είχαμε επιλέξει και το under 190,5(στο δεύτερο δελτίο) που δε μας δυσκόλεψε καθόλου,μιας και οι δύο ομάδες σημείωσαν συνολικά 172 πόντους.


Έτσι έχοντας βάλει τις βάσεις απο το παιχνίδι στην Indiana περιμέναμε να κλείσουμε τα δελτία μας με τα -4,5 του Miami και των Blazers.Στο πρώτο η Heat μας...έβγαλε την ψυχή αλλά εν τέλει επικράτησε των Sixers με έξι πόντους στο φινάλε(με δύο βολές του Jones),ενώ στο δεύτερο είμασταν και πάλι οριακά,καθώς το Portland κέρδισε το Dallas με πέντε πόντους.

Όσον αφορά το σερί του 24(το contra δεν είχε χθες ματς) επιλέξαμε σωστά στην κάλυψη του χάντικαπ απο το Miami,όπως σωστή πρόβλεψη είχαμε και στο ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' του Pacers-Bulls.Τέλος,για μόλις ένα πόντο δεν μας κάθησε η νίκη των Blazers ''με 6 η περισσότερους''.

Σήμερα συνεχίζουμε με ακόμη τρείς αναμετρήσεις,που αφορούν τους τρίτους αγώνες της σειράς για τον πρώτο γύρο των Playoffs.Ας ελπίσουμε πως θα τα πάμε το ίδιο καλά με τις προηγούμενες τέσσερις μέρες και θα καταλήξηουμε και πάλι με καλοφουσκωμένες τσέπες στον mini μαραθώνιο μας για τους τελικούς του ΝΒΑ και το φινάλε της σεζόν.Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε

Δυάδα 1
Atlanta Hawks-Orlando Magic 1 (2,10)
Νew Orleans Hornets-Los Angeles Lakers under 184,5(1,76)

Δυάδα 2
Νew York Knicks-Boston Celtics 1 με χάντικαπ -2,5(1,76)
Νew Orleans Hornets-Los Angeles Lakers 1 με χάντικαπ +6,5(1,71)


Προσοχή:Οι αποδόσεις είναι ΜΟΝΟ απο την bet365 και αφορούν την ώρα που κοινοποιήθηκε το κείμενο στο blog.Για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτές δεν ευθύνεται το Ν.Β.Αir.

Sport24
Στο 24 θα ποντάρω στη νίκη των Hawks την οποία βλέπω με ξεκάθαρο μάτι σήμερα.Απο 'κει και πέρα πιστεύω και στη νίκη των Knicks ''με 3 η περισσότερους'',αλλά και στο ''οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα'' του Hornets-Lakers.

Σας περιμένουμε όλους και σήμερα το βραδάκι(μέχρι της 05:10 τα ξημερώματα) για να σχολιάσουμε τους αγώνες στους οποίους ποντάραμε,να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια(μέσα απο το Ν.Β.Αir) και να κάνουμε τον χαβαλέ μας μέσω του chat του blog.

Y.Γ 2 Οποιοσδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι που να αφορά τις επιλογές μου στη στήλη ''Κάρφωμα'',ανάλυση,τραυματίες,στατιστικά,προηγούμενα μάτς,βαθμολογίες,ρεκόρ κτλ. θα είμαι στη διάθεση σας  εώς της 05:10.Οπότε  ότι θέλετε μέσω του Chat μπορείτε να με ρωτήσετε,ακόμα και πέρα απο τις επιλογές μου.

 Υ.Γ 3 Τέλος θα ήθελα να παρακαλέσω ακόμη μία φορά να προωθήσετε το blog μας(εφόσων φυσικά σας αρέσει και το παρακολουθείτε)έτσι ώστε να το μάθουν κι άλλοι ''άρρωστοι'' με το Ν.Β.Α και να μεγαλώσει η παρέα μας.Mπορείτε να το κάνετε με το να γίνετε μέλος στη σελίδα μας στο facebook και να την στείλετε σε όλους τους φίλους σας,να το προτείνετε γενικότερα κι εκτός facebook ακόμα,να το στείλετε με mail κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management