Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

17.5.11

Οι δυτικοί ψάχνουν για Coach


Τρείς ομάδες από την δύση Lakers, Rockets και Warriors, έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις τους με το πρωτάθλημα καλούνται να βγουν στην αγορά με σκοπό να κάνουν έρευνα και να καταλήξουν στον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία για την νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα από την Αμερική o Rick Adelman φαίνεται να κερδίζει έδαφος στην κούρσα της διαδοχής του Phil Jackson και να κερδίζει στο νήμα τους Brian Shaw και Chuck Person μέχρι πρότινος βοηθοί του Jackson. Βέβαια το σήριαλ διαδοχής του ‘Zen Master’ θα έχει πολλά επεισόδια καθώς το καλοκαίρι θα είναι πολύ..θερμό.

Από την πλευρά τους οι Warriors μια ομάδα η οποία έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, σίγουρα θα κινηθεί στην αγορά για ένα προπονητή ο οποίος θα φροντίσει για την ενδυνάμωση της άμυνας και την αλλαγή φιλοσοφίας. Μετά την φυγή του Don Nelson ο οποίος έφτιαξε μια επιθετική ομάδα, ο Keith Smart δεν έπεισε και έτσι είδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον Mike Brown που είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα με τους υποψηφίους.

Οι Rockets είδη έχουν ξεκινήσει τον ‘αγώνα’ με σκοπό να βρεθεί ο προπονητής που θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα νέο σύνολο. Είδη τα βιογραφικά των Dwane Casey (με θητεία σε Timberwolves και Mavericks assistant ), Lawrence Frank ( με θητεία σε Nets και Seltics) και Kevin McHale (με θητεία σε Timberwolves) εξετάζονται χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο εκλεκτός. Σίγουρα και οι Rockets θα έχουν ένα δύσκολο καλοκαίρι…

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management