Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

21.6.11

Ανταλλάσει Smith η Atlanta

Tην περίπτωση ανταλλαγής του Josh Smith εξετάζουν προσεκτικά στην Atlanta,καθώς ο σύλλογος της πολιτείας Georgia επιθυμεί να απαλλαγεί απο το βαρύ συμβόλαιο του 25 χρονου φόργουορντ.Μάλιστα και ο ίδιος ο παίκτης δε θα είχε πρόβλημα να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα,αφού θεωρεί πως μετά απο επτά χρόνια στα ''γεράκια'' έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του σε αυτά.

O ''J-Smoove'' έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο,με κλιμακωτές αποδοχές που τον θέλουν την επόμενη χρονιά να λαμβάνει το ποσό των 12.400.000 εκατομμυρίων δολλαρίων και τη σεζόν 2012-2013 αυτό των 13.200.000.Οι Hawks του κατέβαλαν ήδη 11.600.000 εκ. δολλάρια τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και παρά το ότι η συγκεκριμένη ήταν η παραγωγικότερη του απ΄τη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα του,επιθυμούν να τον ξεφορτωθούν θεωρώντας ''γολγοθά'' για τους ίδιους το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει μαζί του.

Ο απόφοιτος του Oak Hill Academy θέλει να μετακομίσει είτε στη Βοστώνη για τους Celtics,είτε ακόμη και στο Orlando για τους Magic.Δυό ομάδες που... ψάχνονται για την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση τους,ώστε να αποφευχθεί ακόμη μία αποτυχημένη σεζόν.Στη δεύτερη περίπτωση ο δυναμικός φόργουορντ θα βρεί στους ''μαγικούς'' τον παιδικό του φίλο Dwight Howard.Έτσι,ο Smith ίσως τελικά να είναι και η λύση στο πρόβλημα των Magic που ακούει στο όνομα ''ανανέωση του Superman'',καθώς με εξαίρεση το αναμφισβήτητο ταλέντο του παίκτη της Atlanta,οι δυό τους συνδέονται και με στενή φιλία.

Ο Smith αγωνίστηκε φέτος σε 77 αναμετρήσεις έχοντας κατά μέσο όρο 16,5 πόντους,8,5 ριμπάουντ,3,3 ασίστ,1,6 μπλοκ και 1,3 κλεψίματα σε 34,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management