Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

15.1.12

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

Στις 25 Ιανουαρίου θα λάβουν τελικά τα δαχτυλίδια τους οι πρωταθλητές της περσινής σεζόν Mavericks και συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Minnesota στο American Airlines Center. H εν λόγω απόφαση πάρθηκε λόγω της παρουσίας του J.J Barea, ο οποίος αποτελούσε αναπληρωματικό μεν αλλά βασικό "γρανάζι" στην "μηχανή" του Rick Carlisle στην πορεία προς την κορυφή.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας,Mark Cuban, επέλεξε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς επιθυμούσε την παρουσία του 27χρονου ποιντ γκαρντ στην απονομή, αφού όπως τόνισε:''Είναι καλό που ο J.J θα είναι εδώ μαζί μας.Θα το διασκεδάσουμε". Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το αφεντικό του συλλόγου του Texas έβαλε "στοπ" στην απονομή των δαχτυλιδιών στο εναρκτήριο παιχνίδι του πρωταθλήματος και την "βαριά" ήττα από τους Heat, καθώς λόγω του lockout οι παίκτες δεν είχαν καταφέρει να επιλέξουν το σχέδιο τους. Στον αγώνα με το Miami, το μοναδικό που είχε πραγματοποιηθεί ήταν η παρουσίαση του banner της κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και μία σύντομη τελετή προς τιμήν των πρωταθλητών. 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management