Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

23.1.12

Αμφιβολος και με Lakers o Paul

Κανονικά προπονείται από το Σάββατο ο Chris Paul, ο οποίος ωστόσο παραμένει αμφίβολος για το μεγάλο ντέρμπι του Los Angeles, ανάμεσα στους Clippers και τους Lakers, την ερχόμενη Τετάρτη(25/01). Παρότι ο τεχνικός των πρώτων, Vinny Del Negro, ανέφερε σχετικά:'' Aισθάνεται τέλεια", ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη την άδεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ώστε να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

"Υπάρχει ένα πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά, σχετικά με τους κανόνες  τραυματισμών και διάφορα άλλα" ξεκαθάρισε ο 45χρονος προπονητής και συνέχισε:''Τον περάσαμε από αυτούς κατά την διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου.Αισθάνθηκε καλά.Απλά πιστεύω πως πρέπει να είμαστε έξυπνοι σε αυτή τη διαδικασία.Ο Chris κατάλαβε πως είναι οι τένοντες του και αυτό ήταν που του εξηγήσαμε κι εμείς. Απλά θεωρήσαμε πως ήταν το καλύτερο γι'αυτόν τη δεδομένη  χρονική στιγμή".


Να σημειωθεί πως ο 26χρονος πόιντ γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τους "Λιμνάνθρωπος" στις 14 Ιανουαρίου, έχει απουσιάσει από πέντε αγώνες των Clippers, ενώ ενδέχεται να επιστρέψει και πάλι στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Kobe Bryant,μεθαύριο.Ο πρώην παίκτης των Hornets ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν, αφού οι αριθμοί του ανέρχονται σε υψηλά επίπεδα, έχοντας 18 πόντους, 8,4 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2,8 κλεψίματα σε 37,3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε σύνολο 9 αναμετρήσεων που έδωσε το "παρών".

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management