Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

30.1.12

ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ LEE

Aτύχημα το οποίο θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή είχε ο Courtney Lee, όταν το αυτοκίνητό του χτυπήθηκε από ένα άλλο όχημα, μετά το νικητήριο αγώνα του Σαββάτου(28/01) κόντρα στους Knicks. Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Rockets,Nelson Luis, o 26χρονος σούτινγκ γκαρντ επικοινώνησε με έναν φύλακα(security) της ομάδας, ώστε να του μεταφέρει πως είναι εντάξει και δεν έχει τραυματιστεί.

Ο απόφοιτος του Western Kentucky λίγες ώρες μετά το ατυχές γεγονός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως:''Eυχαριστώ τον Θεό και την Cadillac για τους αερόσακους.Χωρίς αυτά θα μπορούσα να είχα χάσει απόψε την ζωή μου και ακόμη δύο μαζί με εμένα".

Ο πρώην παίκτης των Magic και Nets που όπως προαναφέραμε είναι απολύτως καλά στην υγεία του, έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή χρονιά, αφού σε 12 αγώνες που πήρε χρόνο συμμετοχής ερχόμενος από τον πάγκο σημείωσε κατά μέσο όρο 9,3 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και 1,3 ασίστ σε 23,8 λεπτά συμμετοχής.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management