Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

6.1.12

Tέλος ο Westphal από Kings

Παρελθόν από τον πάγκο των Kings αποτελεί ο Paul Westphaul όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα και ο πρόεδρος των "βασιλιάδων", Geoff Petrie. H απόφαση πάρθηκε λίγες μόνο ώρες από το σημερινό  εντός έδρας παιχνίδι του Sacramento με το Milwaukee, με τον 61χρονο προπονητή να "πληρώνει" τις άσχημες εμφανίσεις της ομάδας στους πρώτους επτά αγώνες της σεζόν, αλλά και τις κακές σχέσεις με τον DaMarcus Cousins. Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Keith Smart, ο οποίος την περσινή χρονιά δούλεψε ως πρώτος τεχνικός στους Warriors.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον Paul για τις προσπάθειες που κατέβαλε" δήλωσε αρχικά το αφεντικό των μωβ, για να εξηγήσει στη συνέχεια τους λόγους απομάκρυνσης του έμπειρου τεχνικού:''Δυστυχώς η απόδοση της ομάδας δεν έφτασε στα επίπεδα που θεωρούσαμε ότι θα ήταν λογικό να βρίσκεται την δεδομένη στιγμή. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον του''.

Mε την σειρά του ο Westphal θέλησε να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, αναφέροντας:''Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Maloof για την απίστευτη ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετέχω στην προσπάθεια επαναφοράς του Sacramento στο προσκήνιο. Αν και η δουλειά είναι μακριά από το να τελειώσει, είμαι περήφανος για την πρόοδο που κάναμε". Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του και στους πρώην πλέον παίκτες του, τονίζοντας:''Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό και τους παίκτες μου για τις υπηρεσίες τους στην προσπάθεια μας να βγούμε από την τρύπα την οποία μοιραστήκαμε". Τέλος, αποκάλυψε την πεποίθηση του για το έμψυχο δυναμικό των Kings:'' Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στο ΝΒΑ και ξέρω πως δεν θα επαναπαυτούν απλά στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της ομάδας".

Ο άλλοτε τεχνικός των Suns και Supersonics ολοκλήρωσε την κάτι παραπάνω από διετή παρουσία του στο ΝΒΑ(09'-12') με ρεκόρ 51-120. Ωστόσο, παρά τις ομολογουμένως χαμηλότερες απαιτήσεις των περασμένων ετών, τη φετινή σεζόν απ' ότι φάνηκε δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες και τις φιλοδοξίες που είχε ο σύλλογος της California. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής ήρθε με το επεισόδιο που είχε με τον Cousins, τον οποίο και έθεσε εκτός ομάδας για το παιχνίδι με τους Hornets.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management