Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

18.1.12

Top 10(17/01):Green απο το κεντρο

Πλούσιο σε θέαμα και το σημερινό Top 10, από το οποίο δε λείπει η ποικιλία σε ενέργειες αφού θα χορτάσουμε με κλεψίματα, ντρίμπλες πίσω από την πλάτη, έξυπνες ασίστ, τάπες, alley oop,καρφώματα, περιστροφικές κινήσεις αλλά και τρίποντο πίσω από το κέντρο. Το μοναδικό παιχνίδι για το οποίο δεν υπάρχει ενέργεια στη δεκάδα είναι το Bulls-Suns, κι έτσι θα πραγματοποιήσουμε έξι "στάσεις", με τις τρεις από αυτές να είναι στη Utah, δύο σε Miami και Orlando, ενώ μία φορά θα περάσουμε από Milwaukee, Cleveland και Houston. Η κορυφή έχει καπαρωθεί όπως είναι λογικό από τον Daniel Green, o οποίος πέτυχε ένα απίστευτο buzzer beater καλάθι πίσω από το κέντρο.

Ωστόσο, αυτός που πρωταγωνιστεί σε παραπάνω από μία ενέργεια στο σύνολο των δέκα θέσεων είναι ο Jamaal Tinsley των Jazz, που θα τον δούμε(στο Νο10) να κλέβει την μπάλα και εν συνεχεία με μία ντρίμπλα πίσω από την πλάτη που αποπροσανατολίζει τον αντίπαλο πετυχαίνει ένα εύκολο καλάθι. Πέραν αυτού, δίνει και μία φοβερή ασίστ στον Jeremey Evans, ο οποίος με ένα τρομερό κάρφωμα ολοκληρώνει το εκπληκτικό alley oop. Aπό 'κει και πέρα, στο Νο2 ο Chris Bosh κατεβάζει την μπάλα φτάνει μέχρι το καλάθι των Spurs και αφού "αδειάσει" με μία υπέροχη περιστροφική κίνηση τον Tiago Splitter καρφώνει με τα δύο χέρια. Άξια αναφοράς και η εξαιρετική τάπα του Griffin στον Al Jefferson(No8),το φοβερό alley oop των Harris-Gooden,αλλά και η καρφωματάρα του Parsons.

Καλή διασκέδαση...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management