Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.2.12

ΤΕΛΟΣ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ BILLUPS

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που ήθελαν τον Chauncey Billups να χάνει όλο το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αφού αυτό ακριβώς έδειξαν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε.Ο 35χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη αριστερού αχίλλειου τένοντα και θα υποβληθεί άμεσα σε εγχείριση προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά στο πόδι του. Ο απόφοιτος του Colorado χτύπησε στη νικηφόρα αναμέτρηση των Clippers κόντρα στους Magic και αποχώρησε υποβασταζόμενος περίπου έξι λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του στο Yahoo Sports δεν το έβαλε κάτω:''Θα επιστρέψω" ξεκαθάρισε ο πρώην παίκτης των Knicks και συνέχισε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα:''Δεν τέλειωσα.Δεν αποσύρομαι.Σίγουρα θα επιστρέψω.Αυτή θα είναι η ιστορία της καριέρας μου, να επιστρέψω, να παλέψω και να παίξω ξανά". Το αξιοπερίεργο του τραυματισμού του είναι πως δεν συγκρούστηκε, δεν ήρθε καν σε επαφή με κάποιον αντίπαλο και επιπρόσθετα -όπως ξεκαθάρισε-δεν είχε νιώσει καμία ενόχληση στον αχίλλειο τένοντα πριν τον τραυματισμό του. "Το ήξερα,όταν  έπεσα κάτω προσπάθησα να σηκωθώ και δεν ένιωθα τίποτα, αυτό ήταν κακό" τόνισε ο πολύπειρος γκαρντ και κατέληξε:''Δεν είχα νιώσει ποτέ κάτι ανάλογο στο παρελθόν.Κανείς δεν με χτύπησε.Κανείς δεν με κλώτσησε.Κανείς δεν ήταν γύρω μου.Μάλλον είμαι ακόμη σε μία κατάσταση σοκ μετά από αυτό.

Οι γιατροί τον έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά με την περίοδο της αποθεραπείας του και τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά για τον ίδιο, αφού πιθανότατα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης από έξι έως εννιά μήνες.Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τίθεται "off" και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ωστόσο, το έχει πάρει απόφαση πως... δεν θα επιτρέψει σε αυτόν τον τραυματισμό να τερματίσει την καριέρα του και μάλιστα(όπως αναφέρει το yahoo sports) σχεδιάζει να επικοινωνήσει με διάφορους αθλητές που είχαν την ίδια ατυχία στο παρελθόν, όπως οι Dominique Wilkins,Isiah Thomas αλλά και David Beckham, ώστε να συλλέξει πληροφορίες και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

"Έχω μιλήσει σε διάφορους γιατρούς για να πάρω μερικές απόψεις και θα μιλήσω σε ακόμη περισσότερους" σημείωσε ο Billups και συνέχισε:''Αυτός ο τραυματισμός δεν είναι όπως ήταν 10 με 12 χρόνια πριν.Δεν είναι εύκολος τραυματισμός αλλά είναι πολύ ευκολότερο να επιστρέψεις.Σας το λέω...Θα επιστρέψω σίγουρα". 


Να σημειωθεί πως το Νο3 του draft το 1997 αγωνίστηκε σε 20μ αναμετρήσεις την φετινή σεζόν, όπου κατέγραψε κατά μέσο όρο 14,9 πόντους, 4 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ σε 30,4 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, την στιγμή που σούταρε με 36,4 στα δίποντα και 38,4 στα τρίποντα.Πλέον οι Clippers θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού τους πόντους του Billups, κάτι που θεωρείται πως θα κάνουν με την απόκτηση κάποιου παίκτη στη θέση του γκαρντ.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management