Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.2.12

ΤΟ ΝΒΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΕΥΡΩΠΗ

Τον προσεχή Οκτώβρη το ΝΒΑ θα...προσγειωθεί στην Ευρώπη και θα ξεκινήσει ένα "tour" από την Τουρκία, το οποίο θα ολοκληρωθεί στην Ισπανία, αφού πρώτα κάνει από μία στάση σε Ιταλία και Γερμανία. Συγκεκριμένα, Dallas Mavericks και Boston Celtics θα δώσουν φιλικούς αγώνες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για την σεζόν 2012-2013.Οι "Κέλτες" θα ανοίξουν την αυλαία της περιοδείας του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη στις 5 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, όταν και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Φενερμπαχτσέ. Εν συνεχεία ο σύλλογος της Μασαχουσέτης θα μεταβεί στο Μιλάνο, όπου θα την υποδεχτεί η τοπική Ολίμπια, σε μία αναμέτρηση που ακόμη δεν έχει λάβει ακριβή ημερομηνία.Πιθανότατα στις 7 ή 9 του ίδιου μήνα.

Όσον αφορά του περσινούς πρωταθλητές, στις 6 Οκτωβρίου θα βρεθούν στο Ο2Arena του Βερολίνου όπου θα φιλοξενηθούν από την Άλμπα, ενώ δύο μέρες αργότερα θα ολοκληρώσουν την pre-season περιοδεία τους στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη.Εκεί όπου θα τους περιμένει η Μπαρτσελόνα, στο μεγαλύτερο παιχνίδι  του tour των δύο ομάδων στη Γηραιά Ήπειρο.

Αξίζει να αναφερθεί πως πολλές ακόμη ομάδες του ΝΒΑ έδειξαν ενδιαφέρον να αγωνιστούν με συλλόγους της Ευρώπης στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, όπως οι Cleveland Cavaliers, San Antonio Spurs και New Jersey Nets με την διαφορά πως επιθυμία τους είναι οι αναμετρήσεις να πραγματοποιηθούν στις Η.Π.Α. Στο κάλεσμα πάντως φαίνεται πως ανταποκρίνεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ δεν αποκλείεται τον Ατλαντικό να περάσει και η Ολίμπια Μιλάνο.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management