Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.2.12

NBA QUOTES 8.2.12



Pacers 104 vs Jazz 99
Roy Hibbert: "Με άλλον προπονητή δε νομίζω να καταφέρναμε να γυρίσουμε αυτό το ματς από τη στιγμή που βρεθήκαμε να χάνουμε στο σκορ παρόλο που είμασταν μπροστά με διαφορά στις αρχές του αγώνα"
Frank Vogel: "Πρέπει να τους αποδώσουμε τα εύσημα που δεν παράτησαν το ματς. Δεν υπάρχει στην ουσία διαφορά ασφαλείας στο ΝΒΑ. Είμαστε τυχεροί που είχαμε τον Κόλισον σε μεγάλη μέρα από νωρίς ενώ και ο Γκρέιντζερ ζεστάθηκε για τα καλά στο τέλος. Το μεγαλύτερο όπλο μας είναι να αλλάζουμε πάσες μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί κάποιος αμαρκάριστος μιας και πάντα όλοι οι παίκτες της πεντάδας έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν".


Celtics 94 vs Bobcats 84
Paul Pierce: "Νιώθω μια τεράστια ανακούφιση. Τις δύο προηγούμενες μέρες είχα λιγάκι αγχωθεί ακούγοντας από όλους ότι χρειάζομαι μόλις 10 πόντους για να το καταφέρω και πως ένα απλό παιχνίδι θα μου αρκούσε. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι δίπλα στους κορυφαίους αυτής της ομάδας".
Doc Rivers: "Είναι υπέροχο, είπα και στα παιδιά ότι χρειάζεται κανείς να διαθέτει πολλά στοιχεία για να καταφέρει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να έχει διάρκεια στο παιχνίδι του, υγεία και βέβαια να μπορεί να παίζει εκπληκτικό μπάσκετ για πολύ καιρό. Αυτό που έκανε ο Πολ, να ξεπεράσει σε πόντους τον Μπερντ είναι εντυπωσιακό".

Heat 107 vs Cavaliers 91
Erik Spoelstra: "Το τελικό σκορ δεν είναι ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα. Οι αντίπαλοι μας είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και ήταν πολύ κοντά μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρουσιάζονται πολύ βελτιωμένοι φέτος. Βέβαια κι εμείς τους δώσαμε την ευκαιρία να κάνουν παραπάνω επιθέσεις χάνοντας αρκετά ριμπάουντ".
Byron Scott: "Ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε διάφορες ρυθμίσεις για να καλύψουμε τις απουσίες παικτών όπως ο Γκίμπσον, ο Τόμπσον και ο Πάρκερ. Μέχρι ενός σημείου τα καταφέραμε, αλλά όταν μπήκαν μέσα οι αναπληρωματικοί σούταραν με ποσοστό 17%, δε μπορούσαν να βάλουν ούτε ένα καλάθι".



Bucks 105 vs Suns 107
Steve Nash: "Είναι πολύ δύσκολο όταν βρίσκεσαι μπροστά με τόσους πόντους και ξαφνικά χάνεις. Χάνεις τη συγκέντρωση σου, οι αντίπαλοι σου έχουν την αυτοπεποίθηση πια ότι το ματς είναι δικό τους, οπότε η σημερινή νίκη για εμάς ήταν πραγματικά κατόρθωμα. Φανταστική νίκη και φανταστικά γενέθλια για μένα".
Channing Frye "Έπρεπε να σιγουρευτούμε πως το τελευταίο σουτ τους θα ήταν πολύ δύσκολο. Δε θέλαμε να είναι τρίποντο για να μην κινδυνεύσουμε να χάσουμε τον αγώνα. Ξέραμε πως την προσπάθεια θα την έπαιρνε είτε ο Τζάκσον που έχει βάλει αρκετά buzzer beater στην καριέρα του, είτε ο Τζένινγκς. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να σιγουρευτουμε πως η μπάλα δε θα πάει στα χέρια τους κι αν γινόταν αυτό να τους δυσκολέψουμε το σουτ".


Timberwolves 86 vs Kings 84



Kevin Love: " Φοβερό σουτ ρούκι..." (αναφερόμενος στο τρίποντο του Γουίλιαμς στο τελευταίο λεπτό του αγώνα).
Rick Adelman: "Φαντάζομαι τώρα θα ζητήσει να παίζει κι ως πλέι μέικερ. Όλοι αυτοί οι ψηλοί θέλουν να χειρίζονται τη μπάλα" (σχολιάζοντας το κλέψιμο του Πέκοβιτς και την άνεση με την οποιά τελείωσε μόνος του τη φάση στον αιφνιδιασμό).


Warriors 116 vs Thunder 119
Scott Brooks: "Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για τους φιλάθλους. Σίγουρα δεν κύλησε όπως ακριβώς το περιμέναμε, άλλα πράγματα είχαμε σχεδιάσει να κάνουμε πριν την έναρξη. Αλλά συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν το έβαλαν κάτω, έτσι κι αλλιώς κάποιες φορές πρέπει να νικάς με διάφορους τρόπους".
Kevin Durant: "Δεν σχεδίαζα να σουτάρω με ταμπλό. Ήταν μία από αυτές τις στιγμές που σουτάρεις εντελώς άστοχα και σκέφτεσαι "τι κακό σουτ ήταν αυτό". Όταν είδα ότι μπήκε ένιωσα μεγάλη έκπληξη" (σχολιάζοντας το σουτ που έκρινε τον αγώνα).

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management