Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

26.3.12

tullamore picks... 26/3

 Αρκετές πιθανότητες δείχνει να έχει η δυάδα που θα παίξω απόψε στο ΝΒΑ, αφού αποφάσισα να αφήσω τα μονά και να κάνω συνολικό ποντάρισμα σε δυο παιχνίδια, που στα δικά μου μάτια είναι εύκολο να επιβεβαιωθούν.

 Αρχικά επιλέγω το Μαϊάμι, το οποίο χθες ήταν τσίρκο, αν κατάλαβα καλά, παρά το γεγονός ότι με πήρε ο ύπνος και δεν είχα εικόνα στα τελειώματα. Δεν κατάφερε να ακολουθήσει από τα μέσα της 2ης περιόδου κι έπειτα, επομένως σήμερα το παιχνίδι στην Ιντιανάπολις είναι must win. Προφανώς δεν είναι και η πιο φερέγγυα ομάδα οι Heat, αλλά ποντάρω στον εγωισμό τους. Οφείλουν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση της πρωτιάς στην Ανατολή και με μια νίκη απόψε θα φτιάξει το κλίμα για τη συνέχεια. 
 Η δεύτερη επιλογή μου είναι το New Jersey κόντρα στη Utah, η οποία ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπώρησε εμάς που παρακολουθούσαμε, αγωνιζόμενη 20 περισσότερα λεπτά από το κανονικό! Τέσσερις παρατάσεις έπαιξαν και το αποψινό στην έδρα των Νετς θα είναι το 4ο παιχνίδι σε 5 βράδια. Αν δεν είναι εξαντλημένοι σήμερα, πότε θα είναι; Ποντάρω στην αλλοπρόσαλλη και μάλλον κακή,  κατά τα άλλα ομάδα του Deron Williams, ελπίζοντας να μην παρατήσει το παιχνίδι στην 4η περίοδο, αφού το πιο πιθανό είναι να προηγείται 10+ στο τέλος της τρίτης.

Miami ML - New Jersey ML→ 3.04  4 μονάδες.

Στην ουσία αντί να παίξω Miami -3 και NJ -1,5 απο 2 μονάδες στο καθένα, διπλασιάζω το ποντάρισμα μου στη δυάδα

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management