Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

10.4.12

tullamore picks 10/4

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη ρεβάνς του Βοστόνη-Μαϊάμι, αυτή τη φορά στη Φλόριντα.
Οι Σέλτικς είχαν "τεντώσει" τους Χητ σε εκείνο το παιχνίδι 10 μέρες πριν και σήμερα τα φώτα είναι στραμμένα στους Wade (λογικά θα παίξει) και Lebron, οι οποίοι πρέπει και θα προσπαθήσουν να πάρουν την εκδίκησή τους.
Οι Χητ βρίσκονται 2 νίκες κάτω από την κορυφή της Ανατολής, αλλά δεν δείχνουν ικανοί να καταφέρνουν να την κερδίσουν. Ωστόσο, επειδή ακολουθούν 2 παιχνίδια με τους πρωτοπόρους Bulls, θα θέλουν να βρίσκονται σε απόσταση βολής. Στα τελευταία εντός έχουν την ήττα από το Μέμφις, σε ένα παιχνίδι που το έχασαν από νωρίς και δεν κατάφεραν να το διεκδικήσουν σε καμία περίπτωση.
 Οι Σέλτικς με τη σειρά τους άρχισαν να "στρίβουν" τον τελευταίο μήνα και έχουν 7-3 στα τελευταία 10 σκαρφαλώνοντας στη βαθμολογία. 
 Σε αυτό το ζευγάρι η λογική λέει συνήθως under, αφού κοντράρονται δύο δυνατές άμυνες. Η τελευταία αναμέτρηση στο Μαϊάμι είχε τελειώσει 115-107, ως αποτέλεσμα του run n gun των γηπεδούχων στο πρώτο κυρίως ημίχρονο. 
 Κόντρα στα στατιστικά των τελευταίων αγώνων και κόντρα στην εκπληκτική άμυνα των Σέλτικς, η οποία επιτρέπει μόλις 80 πόντους στα 5 τελευταία, επιλέγω το οβερ 95 των Heat, αφού εκτιμώ δυνατή απάντηση και ηχηρό μήνυμα, λίγο πριν την τελική ευθεία της regular.

Boston Celtics @ Miami Heat
pick Miami Heat OVER 95   6 μονάδες

Θυμίζω, ότι ένα normal bet για μένα είναι 2 μονάδες. Επομένως πάμε δυνατά σήμερα.

Καλή τύχη

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management