Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

3.5.12

tullamore picks 3/5


Καλησπέρα σας μετά από αρκετό καιρό.
 Απόψε πηγαίνω με τους Clippers, επειδή θεωρώ ότι η σοκαριστική ανατροπή της Κυριακής δεν ήταν τυχαία.
 Οι Κλιππερς είναι ομάδα που μπορεί να υστερεί στο second unit, συγκριτικά με το Μεμφις, αλλά παραμένει ανταγωνιστική, αφού διαθέτει στοιχεία που μπορούν να την οδηγήσουν στην πρόκριση. 
Αυτά τα στοιχεία δεν τα είχε στο περασμένο παιχνίδι, αφού δεν πίεσε από το τρίποντο. Τα σουτ που αρχικά επιχειρήθηκαν, δεν έβρισκαν στόχο, με αποτέλεσμα να χάσουν την επαφή με το σκορ και οι "αρκούδες" να τρέξουν καλά.
Ο Μπάτλερ είναι εκτός μετά τον τραυματισμό του, επομένως θα πρέπει να αναλάβει δράση ο Foye και ο Young, ο οποίος γυρισε με δικά του απανωτά τρίποντα το παιχνίδι, στην τέταρτη περίοδο.
Σήμερα ο Foye θα βάλει πόντους και θα βοηθησει. 
Μειονέκτημα των Clippers, οι βολές και η κακή άμυνα στa fastbreaks των αντιπάλων. Επιστροφές ανύπαρκτες, κάτι που τεκμηριώνει και η στατιστική. Το Μέμφις επιπλέον είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα της λίγκας στις assist/λάθη, κάτι που στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν αυξημένο λόγω της τραγικής αμυντικής συμπεριφοράς του Los Angeles.

Εν κατακλείδι, εκτιμώ, ότι αν οι Κλίππερς δεν κερδίσουν και σήμερα, θα χάσουν πολύ πολύ δύσκολα. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα είναι κλειστό και ο Πολ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της ομάδας του για 2-0.

Los Angeles Clippers @ Memphis Grizzlies
pick Los Angeles Clippers +6.5  @1,98  5 μονάδες

Καλή τύχη

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management