Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

26.10.12

ΑΛΛΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΑΛΛΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ

Σαν να μην έφταναν οι επτά συνεχόμενες ήττες στα φιλικά προετοιμασίας σε συνδυασμό μάλιστα με μέτριες εμφανίσεις, ήρθαν και δηλώσεις του Dwight Howard που ίσως προκαλέσουν νέο “πονοκέφαλο” στο στρατόπεδο των “λιμνανθρώπων”. Το μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα των Lakers αποτέλεσε σίγουρα το θέμα του καλοκαιριού για το μαγικό κόσμο του NBA. Ωστόσο, οι δηλώσεις του “superman” θα συζητηθούν και ίσως δώσουν τροφή σε νέα σενάρια τα οποία σίγουρα δεν ωφελούν αυτή τη στιγμή τους Lakers. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN ο Αμερικάνος σέντερ δήλωσε ούτε λίγο, ούτε πολύ πως από σπόντα βρέθηκε στους Lakers το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο Howard παραδέχτηκε πως σε συζήτηση που είχε πραγματοποιήσει με τους ανθρώπους των Magic στο Orlando, είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να πάει στο Brooklyn για λογαριασμό των Nets. Χαρακτηριστικά τα λόγια του Howard:
Όντως, ήθελα να πάω στο Brooklyn. Είπα στο Orlando πως ήθελα να πάω, αλλά τελικά έγινε η ανταλλαγή με τους Lakers. Και ήταν πραγματική ευλογία για μένα. Όλα έγιναν για κάποιον λόγο και μέχρι τώρα είναι μια απίθανη εμπειρία για μένα η παρουσία μου στους Lakers. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management