Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

8.10.12

ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ

Με ήττες ξεκίνησαν στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας τους τα δύο μεγάλα φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι Los Angeles Lakers και οι Miami Heat.
Οι “λιμνάνθρωποι” γνώρισαν βαριά ήττα από τους Warriors με σκορ 110-83. Οι Lakers αγωνίστηκαν χωρίς τον Howard, ο οποίος δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο. Ο coach Mike Brown μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και έτσι κανείς δεν ξεχώρισε στο πρώτο φιλικό. Από 10 πόντους σημείωσαν οι Bryant, Peace και Hill, με τον Gasol να πετυχαίνει άλλους 9 και τον Nash να έχει 5 πόντους και 3 ασίστ. Από τους νικητές πρωταγωνίστησαν οι David Lee και Klay Thompson με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.
Στο άλλο μεγάλο χθεσινό φιλικό οι Heat ηττήθηκαν από τους Atlanta Hawks 92-79. Οι πρωταθλητές έπαιξαν χωρίς τον Dwayne Wade, ο οποίος έμεινε εκτός μάλλον για προληπτικούς λόγους. MVP των Heat ο Chris Bosh με 22 πόντους με τον Lebron να έχει 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Για τους Hawks πρώτοι σκόρερ αναδείχθηκαν οι Smith και Williams με 21 και 18 πόντους.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management