Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

7.10.12

Ντεμπουτο με νικη για Ντειβις και Ριβερς


Πρεμίερα απόψε για τα παιχνίδια προετοιμασίας τουλάχιστον για δύο από τις όχι και τόσο πολυδιαφημιζόμενες ομάδες στο ΝΒΑ που προχώρησαν σε πολλές και σημαντικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αναμένοντας έτσι να δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στη νέα χρονιά. 
Από τη μία πλευρά το Ορλάντο κυριολεκτικά ξεπούλησε παραχωρώντας όχι μόνο τον Χάουαρντ αλλά και τον δεύτερο καλύτερο παίκτη τους πέρσι τον Άντερσον χωρίς στην ουσία να αποκτήσει κάποιον αξιόλογο στη θέση τους παρά μόνο αρκετά μελλοντικά ντραφτ πικ πρώτου γύρου αδειάζοντας χώρο στο σάλαρι καπ και προσδοκώντας να χτίσει την ομάδα ουσιαστικά από την αρχή τα επόμενα χρόνια. Ο Αφλάλο είναι ο μόνος που στην ουσία μπορεί να αποδειχθεί ως σημαντική προσθήκη αν και η αξία του στο "χρηματιστήριο του ΝΒΑ" είναι κατά πολύ χαμηλότερη αυτών των οποίων χάθηκαν. 
Αντίθετα στην Νέα Ορλεάνη φαίνεται να αλλάζουν αρκετά πράγματα κυρίως με την άφιξη των πολύ καλών επιλογών τους στα ντραφτ, του Άντονι Ντέιβις (νούμερο ένα επιλογή και φαβορί για τον τίτλο του ρούκι της χρονιάς, χρυσού ολυμπιονίκη στο Λονδίνο κιόλας) και του Όστιν Ρίβερς (ικανότατου σκόρερ που θα πρέπει όμως να μάθει να παίζει ως πλέι μέικερ για να σταθεί στο ΝΒΑ) γιου του προπονητή της Βοστώνης. Βέβαια παίζοντας στη Δύση πολύ δύσκολα θα κάνουν την υπέρβαση για να μπουν στα πλέι οφ αλλά τουλάχιστον αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνίστικοι έχοντας και τον Έρικ Γκόρντον υγιή που έχασε το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν πέρσι. Μία από τις σημαντικότερες προσθήκες είναι και αυτή του μέχρι πρότινος παίκτη των Μάτζικ Άντερσον που ήρθε αντί του Αγιόν. Ακόμα και την προηγούμενη χρονιά παρά τις αρκετές απουσίες που είχαν κατά καιρούς παρουσιάστηκαν ανώτεροι του αναμενομένου και δεν αποτελούσαν το σάκο του μποξ όπως πολλοί θα περίμεναν πως θα ήταν. Το μόνο τους πρόβλημα είναι η πολύ μικρή για τα δεδομένα του πρωταθλήματος προσέλευση του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια κι έτσι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θετικές εντυπώσεις στα φιλικά έτσι ώστε να τους προσελκύνουν όταν θα αρχίσουν τα επίσημα.
Φέτος το Ορλάντο βάζει υποψηφιότητα να είναι αν όχι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος τουλάχιστον η 2η χειρότερη (μιας και οι Μπόμπκατς δύσκολα να χάσουν την πρωτιά και φέτος) καθώς θα στηριχθεί αποκλειστικά στα σουτ τριών πόντων μη έχοντας κάποιον ικανό παίκτη να σκοράρει κοντά στο καλάθι μιας και ο Αγιόν που θα νιώθει σαν το σπίτι του απόψε (ο αγώνας διεξάγεται στο Μεξικό) διακρίνεται κυρίως για τις επιδόσεις του στην άμυνα και δεν έχει την ευχέρεια να σκοράρει αρκετούς πόντους. 
Οι "Σφήκες" πιστεύω θα κερδίσουν πολύ πιο εύκολα το αποψινό ματς από ότι υποδεικνύουν οι σχεδόν ισορροπημένες αποδόσεις παρόλο την απουσία του Γκόρντον που έχει πρόβλημα στο γόνατό του ενώ για το Ορλάντο θα απουσιάσουν οι Χάρινγκτον, Σμιθ και Ρίτσαρντσον που είναι όλοι τους τραυματίες και κανείς τους δεν ταξίδεψε στην πόλη του Μεξικού. Πολύ καλό το 1.70 της mybet αν και πρόκειται για φιλικό παιχνίδι και δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ξεφύγουμε στο ποντάρισμα.

New Orleans Hornets vs Orlando Magic Pick New Orleans @ 1.70 @ Mybet 4/10 


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management