Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

24.10.12

DENVER NUGGETS PREVIEW


Η ομάδα του Denver ίσως να αξίζει να την παρακολουθήσουμε λιγάκι παραπάνω μιας και σε αυτήν ανήκει ο μοναδικός Έλληνας που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ. Μάλιστα με τα μέχρι τώρα δεδομένα από τα φιλικά ο Κώστας Κουφός αναμένεται να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν με τον George Karl να δοκιμάζει πολύ συχνά σύστημα με "δίδυμους πύργους" κάτω από τα καλάθια για να ελέγχει η ομάδα του την "εναέρια κυκλοφορία". Μιλάμε άλλωστε για έναν εκ των κορυφαίων προπονητών που ξέρει πως να παίρνει το μέγιστο των δυνατοτήτων από τον κάθε παίκτη του δίνοντας τους να καταλάβουν ότι ο καθένας τους θεωρείται εξίσου σημαντικός και έχει το δικό του ενεργό ρόλο στο σύνολο. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τη μεταγραφή του Carmelo Anthony αλλά και του Billups η ομάδα δείχνει να ακόμα δυνατότερη έχοντας μεγάλο βάθος στον πάγκο και πλειάδα παικτών που ανά πάσα στιγμή με την είσοδο τους στο παρκέ μπορούν να αλλάξουν το μομέντουμ ενός αγώνα. Έτσι παρά το γεγονός πως δε φαίνεται να υπάρχει κάποιος που να ξεχωρίζει, το λεγόμενο "αστέρι" της ομάδας, κανείς δε μπορεί να τους υποτιμήσει ειδικά όταν αγωνίζονται εντός έδρας που εμφανίζονται πολύ ισχυροί. Τι καινούργιο θα μας δείξουν φέτος και μέχρι που μπορούν να φτάσουν όμως; Ουσιαστικά παραμένει η ίδια ομάδα με πέρσι έχοντας όμως ένα πολυεργαλείο που ακούει στο όνομα Iguodala αντί του Afllalo και από την αρχή της σεζόν στη διάθεση της τον Wilson Chandler που επέστρεψε πολύ άργα την προηγούμενη χρονιά από την Κίνα όπου επέλεξε να αγωνιστεί την περίοδο του lock out. Μετά την 5η θέση το 2011 και την 6η το 2012 (με το δραματικό αποκλεισμό από τους Lakers σε 7 παιχνίδια στον πρώτο γύρο των πλει οφ) οι "σβώλοι" θέτουν ως στόχο την 4άδα στη Δύση για να έχουν τουλάχιστον το πλεονέκτημα να δώσουν περισσότερα παιχνίδια στο Pepsi Center στην έναρξη της post season.


Αφίξεις: Evan Fournier, Quincy Miller, Izzet Turkyilmaz (draft), Anthony Randolph (free agent), Andre Iguodala (trade)
Aποχωρήσεις: Rudy Fernandez (free agent), Al Harrington, Arron Afflalo (trade), Chris Andersen (amnestied)

Ρόστερ:
Ty Lawson (PG)
Andre Iguodala (SG)
Danilo Gallinari (SF)
Keneth Farried (PF)
Javale McGee (C)
Ande Miller(G), Julyan Stone (G), Evan Fournier (G), Corey Brewer (G/F), Wilson Chandler (G/F), Jordan Hamilton (G/F), Anthony Randolph (F), Izzet Turkyilmaz (F),Quincy Miller (F), Kostas Koufos (F/C), Timofey Mozgov (C)
Προπονητής: George Karl
Αστέρι: Danilo Gallinari

Γήπεδο: Pepsi Center
Division: Northhwest
Περσινό ρεκόρ: 38-28(6oι στη Δύση, 2οι στην Northhwest)
Εκτίμηση: 4oι-6οι στη Δύση
Απόδοση πρωταθλητή: 41 στην bet365

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management