Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

28.10.12

“ΡΟΥΚΕΤΑ”Ο HARDEN!

Μεταγραφή-βόμβα της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησαν οι Rockets λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου του NBA. Η Oklahoma City Thunder έδωσε ως αντάλλαγμα τον James Harden στην ομάδα του Houston μαζί με τους Cole Aldrich, Daequan Cook και Lazar Hayward. Από την ανταλλαγή οι περυσινοί πρωταθλητές της Δύσης πήραν τους Kevin Martin, Jeremy Lamb, αλλά και δύο επιλογές του πρώτου και μία του δεύτερου γύρου σε επερχόμενα draft. Ο γενικός διευθυντής των Thunder πάντως ξεκαθάρισε πως η ομάδα ήθελε να διατηρήσει τον Harden στο roster της αλλά δεν τα βρήκε με τον παίκτη σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του. Εδώ η τοποθέτησή του:
Θέλαμε να κρατήσουμε τον Harden, αλλά δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε και από τη στιγμή που αυτό δεν ήταν εφικτό, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία να φέρουμε στην ομάδα έναν παίκτη της αξίας του Kevin Martin, ένα ταλέντο με τις προοπτικές του Jeremy Lamb και κάποιες μελλοντικές επιλογές στα ντραφτ”.
Να υπενθυμίσουμε πως ο Harden πέρυσι ψηφίστηκε ο καλύτερος έκτος παίκτης, με μέσο όρο 16,6 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ. Παράλληλα, ήταν μέλος της εθνικής ομάδας των Η.Π.Α στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management