Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

21.10.12

HOUSTON ROCKETS PREVIEW


Άλλη μια ομάδα που είναι άγνωστο ακόμα το πως ακριβώς θα αποδώσει μέσα στο παρκέ είναι το Houston. Στην προσπάθεια τους ,όπως λέγεται, να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Dwight Howard έδιωξαν τα σημαντικότερα περιουσιακά τους στοιχεία για να κάνουν χώρο στο salary cap το καλοκαίρι  αλλά από τη στιγμή που ο "Superman" δεν απαντούσε θετικά στην πρόταση τους, εκείνοι στράφηκαν και "επένδυσαν" με πλουσιοπάροχα συμβόλαια στους Asik και Jeremy Lin. Μάλιστα τα ποσά που τους πρότειναν ήταν τέτοια που οι ομάδες στις οποίες ανήκαν δε μπήκαν στη διαδικασία να τα "ταιριάξουν" καθώς κρίθηκαν υπερβολικά για την αξία τους. Στις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους ο Τούρκος είναι αυτος που έχει κλέψει τις εντυπώσεις πάντως και όχι αποκλειστικά και μόνο με τις αμυντικές του αρετές όπως δηλαδή τον είχαμε συνηθίσει με τους Chicago Bulls. Αντίθετα ο Αμερικανοταιβανός δεν έχει σταθεί στο ύψος των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν με βάση τις περσινές απίστευτες εμφανίσεις του ενώ παραπονιέται ακόμα ότι νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο. Ελπίδες όχι μόνο για φέτος αλλά γενικά για το μέλλον πάντως έχουν αφήσει οι επιλογές των "Ρουκετών" στα ντραφτ και ειδικά ο Jeremy Lamb που μπορεί να μην είναι το ίδιο εντυπωσιακός όπως στα summer league μιας και έχει περιορισμένο πια χρόνο συμμετοχής και καλύτερους παίκτες απέναντι του αλλά και πάλι δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Από κοντά και ο Jones ενώ προβλήματα υπάρχουν σχετικά με την περίπτωση του White που λόγω ψυχολογικών προβλημάτων δε μπορεί να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στα ματς εκτός έδρας καθώς δε μπορεί να μπει σε αεροπλάνο. Αν οι Τεξανοί κρατούσαν τους μισούς παίκτες τους οποίους έδιωξαν στην ουσία χωρίς λόγο θα είχανε βλέψεις για αρκετά ψηλά, με το υπάρχον δυναμικό όμως το "ταβάνι" τους θα είναι μία εφάμιλλη της περσινής πορείας αν και οι πολλοί νεαροί παίκτες εγγυώνται ένα καλύτερο μέλλον ειδικά αν αποσπάσουν την υπογραφή ενός all star έχοντας τα χρήματα πια για να δαπανήσουν επάνω του.


Αφίξεις: Jeremy Lamb, Royce White, Terrence Jones, Furkan Aldemir, Donatas Motejunas (draft), Jeremy Lin, Omer Asik, Carlos Delfino, Scott Machado (free agents), Gary Forbes, Jon Brockman, Sean Livingston, JaJuan Johnson (trade)
Aποχωρήσεις: Goran Dragic (free agency), Luis Scola (amnesty), Chase Budinger, Kyle Lowry, Samuel Dalembert, Courtney Lee (trade), Diamon Simpson (waived)

Ρόστερ:
Jeremy Lin (PG)
Kevin Martin (SG)
Chandler Parsons (SF)
Patrick Patterson (PF)
Omer Asik (C)
Tony Douglas (G), Sean Livingston (G), Jeremy Lamb (G), Gary Forbes (G), Scott Machado (G), Carlos Delfino (G/F), Terrence Jones (F), Royce White (F), Marcus Morris (F), JaJuan Johnson (F), John Brockman (F), Donatas Motejunas (F/C), Greg Smith (F/C)
Προπονητής: Kevin McHale
Αστέρι:  Kevin Martin

Γήπεδο: Toyota Center
Division: Southwest
Περσινό ρεκόρ: 34-32(9oι στη Δύση, 4οι στην Southwest)
Εκτίμηση: 8oι-10οι στη Δύση
Απόδοση πρωταθλητή: 126 στην bet365

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management