Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

25.10.12

LOS ANGELES CLIPPERS PREVIEW


Οι Clippers κατάφεραν πέρσι να στρέψουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας φέρνοντας στην ομάδα τόσο τον Chris Paul (που προηγουμένως η μεταγραφή τους στους Lakers ναυάγησε μιας και δεν εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των ιδιοκτητών των υπολοίπων ομάδων εφόσον οι Hornets ήταν χωρίς διοίκηση) όσο και τον Billups με τον τελευταίο όμως να τραυματίζεται νωρίς και να χάνει όλη τη σεζόν. Αν και τελικά δεν κατάφεραν να τερματίσουν ψηλότερα από τους συμπολίτες τους, το γεγονός πως προκρίθηκαν στο 2ο γύρο των πλέι οφ αποκλείοντας με μειονέκτημα έδρας τους Grizzlies μπορεί να θεωρηθεί σαν επιτυχία. Προσωπικά πιστεύω πως με τον Del Negro να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας πολύ δύσκολα η ομάδα θα είναι είτε πρώτη στην πόλη είτε ακόμα περισσότερο να μετατραπεί εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος παρά το υλικό το οποίο διαθέτει. Φέτος πρόσθεσε εμπειρία φέρνοντας τους "" μπαρουτοκαπνισμένους" Grant Hill, Jamal Crawford, Lamar Odom, Ronny Turiaf και Matt Barnes. Τα καλά νέα αφορούν τους δύο αστέρες της ομάδας Paul και Griffin που φαίνονται να είναι πια απόλυτα υγιείς μετά τους καλοκαιρινούς τραυματισμούς τους που τους στοίχισαν τη συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Επίσης από τα φιλικά παρατηρούμε πως έχει ανέβει πολύ επιθετικά ο DeAndre Jordan ενώ ο Barnes δε θυμίζει σε τίποτα τον ρολίστα των Lakers αλλά τον δεινό σουτέρ που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε παλαιότερα όταν ήταν μέλος των Suns και των Magic. Τα κακά νέα αφορούν τα χαμηλά ποσοστά και πάλι του Griffin στις βολές που δείχνει να μην είναι σε θέση ακόμα να εμπλουτίσει το παιχνίδι του με σουτ από μέση απόσταση παρά τις εντατικές ατομικές προπονήσεις που έκανε όλο αυτόν τον καιρό.Το μόνο σίγουρο και φέτος είναι πως και φέτος θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον με τα highlights τους από τα alley hoop που θα μοιράζει κατά κύριο λόγο ο Paul και δευτερευόντως ο Billups όταν επιστρέψει στα παρκέ στους Griffin και Jordan αλλά μάλλον οι φίλαθλοί τους θα περιμένουν κάτι πιο ουσιαστικό και μία καλύτερη σεζόν σε σχέση με πέρσι. Το μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και οι έξτρα πόντοι από τον Crawford ίσως τους ξαναφέρουν μέχρι τους ημιτελικούς της Δύσης, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα πολύ δύσκολα θα πάνε πιο μακριά.


Αφίξεις:  Ronny Turiaf, Matt Barnes, Grant Hill, Jamal Crawford, Hank Thorns, Courtney Fortson, Marqus Blakely, Trent Plaisted (free agents), Lamar Odom, Willie Green (trade)
Aποχωρήσεις: Nick Young, Randy Foye (free agent), Mo Williams, Reggie Evans (trade), Ryan Gomes (amnestied)

Ρόστερ:
Chris Paul (PG)
Jamal Crawford (SG)
Caron Butler (SF)
Blake Griffin (PF)
DeAndre Jordan (C)
Eric Bledsoe (G), Chauncey Billups (G), Courtney Fortson (G), Willie Green (G), Marqus Blakely (G/F), Travis Lesley (G), Grant Hill (F), Lamar Odom (F), Matt Barnes (F), Trent Plaisted (F/C), Ronny Turiaf (C), Ryan Hollins (C), Trey Thompkins (F), Hank Thorns (G)
Προπονητής: Vinny Del Negro
Αστέρι: Blake Griffin

Γήπεδο: Staples Center
Division: Pacific
Περσινό ρεκόρ: 40-26(5oι στη Δύση, 2οι στην Pacific)
Εκτίμηση: 4oι-6οι στη Δύση
Απόδοση πρωταθλητή: 26 στην bet365



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management