Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

20.10.12

PHOENIX SUNS PREVIEW


Οι "Ήλιοι" χωρίς να το περιμένει κανείς αποδείχτηκαν ανώτεροι του αναμενομένου την περσινή περίοδο προκαλώντας πολλές "ζημιές" σε όσους τους υποτίμησαν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας ακόμα και απέναντι σε κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες ενώ έκαναν αναπάντεχες ήττες κόντρα σε θεωρητικά ασθενέστερες. Οι δύο παίκτες που σήκωσαν το βάρος στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας ήταν ο Nash με τον Gortat και τα συνεχόμενα pick n roll τους που δοκίμαζαν πολύ συχνά σε κάθε ματς. Το καλοκαίρι αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον Καναδό σταρ (έναντι μελλοντικών ντραφτ πικ πρώτου γύρου) έτσι ώστε να δοκιμάσει να κατακτήσει κάτι που του λείπει πολύ στην καριέρα του, ένα δακτυλίδι πρωταθλητή, κι έτσι αποτελεί αίνιγμα κατά πόσο θα μπορέσουν να καλύψουν την απουσία του έχοντας πια στη θέση του τον Dragic. Μαζί του ήρθε από το Houston και ο Scola που παραδόξως αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της αμνηστίας από τους Rockets ενώ σημαντική μπορεί να αποδειχθεί και η προσθήκη του Beasley που ενώ μπορεί από ταλέντο να κατέχει αρκετό ο προβληματικός του χαρακτήρας ήταν αυτός που δεν τον βοήθησε από το να έχει μία καλύτερη πορεία στην εώς τώρα καριέρα του. Πλήγμα όμως αποτελεί το πρόβλημα υγείας του Frye που θα τον κρατήσει πάρα πολύ καιρό εκτός των παρκέ, ενώ κάτω από το καλάθι πλην του Gortat δεν υπάρχει κάποιος άλλος ιδιαίτερα ικανός παίκτης οπότε ο Πολωνός σέντερ λογικά πολύ σπάνια θα βρίσκεται στον πάγκο για να ξεκουραστεί. Ένα άλλο ερώτημα που ακόμα με βάση την εικόνα της ομάδας στα preseason ματς δε μπορεί να απαντηθεί είναι αν ο Gentry θα προσπαθήσει και αυτήν την χρονιά να κάνει πιο ισχυρή αμυντικά την ομάδα του. Ήδη πέρσι βελτιώθηκε αρκετά συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια αλλά σχεδόν όλοι οι νέοι παίκτες της ομάδας δε φημίζονται για το ενδιαφέρον τους στην άμυνα αλλά ας περιμένουμε καλύτερα να το δούμε και στην πράξη.


Αφίξεις: Kendall Marshall (draft), Goran Dragic, Luis Scola, Michael Beasley, P.J. Tucker, Jermaine O'Neal (free agents), Wesley Johnson (trade)
Aποχωρήσεις: Aaron Brooks, Grant Hill, Ronnie Price (free agency), Josh Childress (amnesty), Steve Nash, Hakim Warrick, Robin Lopez (trade)

Ρόστερ:
Goran Dragic (PG)
Jared Dudley (SG)
Michael Beasley (SF)
Luis Scola (PF)
Marcin Gortat (C)
Kendall Marshall (G), Sebastian Telfair (G), Shannon Brown (G), P.J. Tucker (G), Wesley Johnson (G/F), Markieff Morris (F), Othyus Jeffers (F), Jermaine O'Neal (F/C), Solomon Jones (C), Ike Diogu (F/C), Diante Garrett (G), Luke Zeller (F/C)
Προπονητής: Alvin Gendry
Αστέρι: Marcin Gortat

Γήπεδο: US Airways Center
Division: Pacific
Περσινό ρεκόρ: 33-33(10oι στη Δύση, 3οι στην Pacific)
Εκτίμηση: 9oι-11οι στη Δύση
Απόδοση πρωταθλητή: 201 στην bet365

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management