Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.10.12

SACRAMENTO KINGS PREVIEW


Καταρχάς ως φίλαθλος της ομάδας θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός.Οι Kings καλό θα είναι να αρχίσουν τη σεζόν χωρίς να τρέφουν ιδιαίτερα υψηλές φιλοδοξίες για καλή πορεία γιατί παρά το ταλέντο που διαθέτει σαν ομάδα δεν έχει καν πλησιάσει τα play offs τα τελευταία χρόνια μένοντας από πολύ νωρίς εκτός στόχων. Φέτος θεωρητικά είναι ακόμα πιο ενισχυμένοι αλλά και πάλι πολύ δυσκολα να αλλάξει κάτι σε μεγάλο βαθμό. Καταρχάς παρατηρείται μια κοσμοσυρροή στα γκαρντ με τους Thomas, Evans, Fredette, Thornton, Brooks αλλά και τον Salmons. Ενώ πολλοί περίμεναν στον τελευταίο να δωθεί αμνηστία (μιας και είναι και ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα) κάτι τέτοιο δεν έγινε, ούτε προχώρησε κάποια ανταλλαγή του Evans ή του Fredette που επίσης φημολογούνταν. Έτσι για να προσπαθήσει να χωρέσει τους πάντες  ο Smart προσανατολίζεται να έχει 3 guards στην αρχική πεντάδα δοκιμάζοντας επίσης τόσο την τριγωνική επίθεση που έδωσε αρκετά πρωταθλήματα στους Bulls του Phil Jackson στο παρελθόν αλλά και ορισμένες τακτικές από τους Harlem Globetrotters όπως αποκάλυψε ο ίδιος! Με τη προσθήκη του Robinson ενισχύεται κι άλλο το ταλέντο στην ομάδα, οι Fredette, Thomas έχουν πια 1 χρόνο εμπειρίας και ειδικά ο πρώτος θα πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένος, ο Cousins εξελίσσεται σε παίκτη All star επιπέδου, ο Thorton παραμένει σταθερή αξία στο σκοράρισμα ενώ και ο Evans έχει πολλά να αποδείξει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του μετά την περσινή μέτρια εώς κακή χρονιά που είχε. Το ταλέντο γενικά δε λείπει στους "Βασιλιάδες" αλλά παραμένει αμφίβολο κατά πόσο θα μπορούν να δουλέψουν σαν ομάδα, στο summer league απογοήτευσαν, ενώ η preseason μόλις ξεκίνησε και δε μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Μακάρι να με διαψεύσουν αλλά άλλη "μια από τα ίδια" προβλέπεται και η φετινή χρονιά.


Αφίξεις: Thomas Robinson (draft), James Johnson (trade), Aaron Brooks - Hamady N'Diaye- Tony Mitchell - Willie Reed (free agents)
Aποχωρήσεις: Hassan Whiteside (waived)

Ρόστερ: 
Isiah Thomas(PG)
Marcus Thornton(SG)
Tyreke Evans(SF)
Thomas Robinson(PF)
DeMarcus Cousins(C)
Aaron Brooks(G), Jimmer Fredette(G), Frederico Garcia(G), John Salmons(G), James Johnson(F), Travis Outlaw(F), Tyler Honeycutt (F), Tony Mitchell(F), Willie Reed(F),  Jason Thompson(F/C), Chuck Hayes(F/C), Hamady N'Diaye(C)
Προπονητής: Keith Smart
Αστέρι: DeMarcus Cousins

Γήπεδο: Sleep Train Arena
Division: Pacific
Περσινό ρεκόρ: 22-44(14οι στη Δύση,5oi στην Pacific)
Εκτίμηση: 12-15οι στη Δυση
Απόδοση πρωταθλητή: 251 στην bet365

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management