Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

22.10.12

UTAH JAZZ PREVIEW


Προς μεγάλη έκπληξη πολλών που την είχαν ξεγραμμένη πριν την έναρξη της σεζόν η ομάδα της Utah μετά από καλές εμφανίσεις στην κανονική περίοδο κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ αν και εκεί δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα των πολύ δυνατών και πέρσι Spurs. Οι προβλέψεις ήταν δυσοίωνες ειδικά μετά την ανταλλαγή του Deron Williams μιας και ο Devin Harris δε μπόρεσε να καλύψει επάξια το κενό του. Εκεί όμως που πονούσαν οι Jazz πάντα παραδοσιακά τα παλαιότερα χρόνια όταν και έφτασαν 2 φορές στους τελικούς απέναντι στους Bulls βασιζόμενοι στο δίδυμο Stockton-Malone, φαίνονται από πέρσι να είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι. Κάτω από το καλάθι δηλαδή όπου οι Milsap, Jefferson, Kanter, Favors δίνουν στην ομάδα του Corbin πολλούς πόντους στην επίθεση αλλά και δύναμη στην άμυνα με παράλληλο έλεγχο των ριμπάουντ. Τι παραπάνω περιμένουμε να δούμε από αυτούς φέτος και πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν; Αφού ξεφορτώθηκαν τον Harris, ανοίγει ο δρόμος για τον Alec Burks που έδειξε καλά στοιχεία στην παρθενική του χρονιά στο ΝΒΑ, αλλά και στον Mo Williams που "ανέστησε" την καριέρα με τους Clippers παίζοντας ως 6ος παίκτης. Πολύ καλή παρουσία μέχρι τώρα στα φιλικά έχει ο Marvin Williams που δεν δικαιολόγησε ποτέ στο παρελθόν το ότι ήταν το νούμερο 2 στα ντραφτ παίζοντας στους Hawks, ενώ βελτιωμένος εμφανίζεται και ο Kanter με τον Τούρκο σέντερ να αναμένεται να έχει πολύ παραπάνω χρόνο συμμετοχής τη φετινή χρονιά. Αν αποφύγουν τους τραυματισμούς λογικά θα έχουν και πάλι μια καλή πορεία μιας και διαθέτουν βάθος στον πάγκο ειδικά στην frontline που και φέτος θα ρίξουν το βάθος το προσπαθειών τους. Έτσι κι αλλιώς παραδοσιακά εκμεταλλεύονται τη δύναμη της έδρας τους οπότε αν αρχίζουν και παίρνουν αποτελέσματα κι εκτός θα μπορούν να ελπίζουν για κάτι παραπάνω από την 8η θέση.


Αφίξεις: Kevin Murphy (draft),Randy Foye (free agent), Marvin Williams, Mo Williams (trade)
Aποχωρήσεις: C.J. Miles (free agent), Devin Harris, Tradija Dragisevic (trade), Raja Bell (waived)

Ρόστερ:
Mo Williams (PG)
Gordon Hayward (SG)
Marvin Williams (SF)
Paul Milsap (PF)
Al Jefferson (C)
Jamaal Tinsley (G), Alec Burks (G), Earl Watson (G), Randy Foye (G), Kevin Murphy (G), DeMarre Carroll (F), Jeremy Evans (F), Derrick Favors (F), Darnell Jackson (F), Enes Kanter (C), Brian Butch (C), Donatas Motejunas (F/C), Greg Smith (F/C)
Προπονητής: Tyrone Corbin
Αστέρι:  Al Jefferson

Γήπεδο: Energy Solutions Arena
Division: Northwest
Περσινό ρεκόρ: 36-30(8oι στη Δύση, 3οι στην Southwest)
Εκτίμηση: 7oι-8οι στη Δύση
Απόδοση πρωταθλητή: 81 στην bet365

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management