Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

16.10.12

WASHINGTON WIZARDS PREVIEW


Aν υπάρχουν κάποιες μικρότερης δυναμικής ομάδες που παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενισχυμένες φέτος, μέσα σε αυτές σίγουρα είναι και οι Wizards. Οι πρωτευουσιάνοι πραγματοποίησαν σωστό προγραμματισμό και στην ουσία ξεκίνησαν από πέρυσι την ενίσχυση τους, όταν το Μάρτιο έδωσαν τους McGee,Turiaf και Nick Young σε Nuggets και Clippers αντίστοιχα, για να πάρουν ως αντάλλαγμα τους Nene και Cook. Tα αποτελέσματα δεν ήταν άμεσα, ωστόσο έπειτα από ένα μήνα οι "μάγοι" πέτυχαν οκτώ νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους(οι έξι τελευταίες συνεχόμενες) και τερμάτισαν στην προτελευταία θέση της Ανατολής και της γενικής κατάταξης  με 20-46. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη, όταν τον Ιούνιο "ξεφορτώθηκαν" τον Rashard Lewis, στέλνοντας τον στους Hornets για να πάρουν δύο πολύ καλούς αμυντικούς όπως οι Okafor και Ariza, ενώ μία βδομάδα αργότερα επέλεξαν στο No3 του draft τον Bradley Beal, τον οποίο ήδη κάποιοι συμπαίκτες του, τον παρομοιάζουν με τον Wade. Mάλιστα, στο ξεκίνημα της preseason εντυπωσιάζει, καθώς έχει μέσο όρο 15,6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ στα τρία πρώτα ματς. O σωστός προγραμματισμός της Washington δεν σταμάτησε εδώ, αφού τον Ιούλιο χρησιμοποίησε τον όρο της αμνηστίας στον "απείθαρχο" Andray Blatche δίνοντας "ανάσα" 23εκ. δολαρίων στο salary cup της, την στιγμή που επίσης κάτοικοι πρωτεύουσας έγιναν οι A.J Price, Martell Webster και πριν λίγες μέρες ο Jannero Pargo, αυξάνοντας το βάθος στα γκαρντ. Aναμφίβολα, οι Wizards διαθέτουν πλέον μία frontline που θα ζήλευαν πολλές ομάδες, αναμένεται να παρουσιαστούν καλύτεροι κυρίως αμυντικά αλλά και επιθετικά, με τo πρόβλημα πάντως των ποιοτικών λύσεων από τον πάγκο να παραμένει.

Aφίξεις:Bradley Beal,Tomas Satoransky(draft),Trevor Ariza,Emeka Okafor(trade),A.J Price,Martell Webster(free agency)
Αποχωρήσεις:Andray Blatche(amnestied)

Ρόστερ:
John Wall(PG)
Jordan Crawford(SG)
Trevor Ariza(SF)
Hilario Nene(PF)
Emeka Okafor(C)
Martell Webster(G-F),Jan Vesely(F),Chris Singleton(F),Kevin Seraphin(C),Tomas Satoransky(G),Shavlik Randolph(F),A.J Price(G),Jannero Pargo(G),Cartier Martin(F),Shelvin Mack(G),Steven Gray(G),Brian Cook(F),Trevor Booker(F),Bradley Beal(G),Earl Barron(F-C)
Προπονητής: Randy Wittman
Αστέρι: John Wall

Γήπεδο: Verizon Center
Division: Southeast
Περσινό ρεκόρ: 20-46(14oι στην Ανατολή, 4οι στην Southeast)
Εκτίμηση: 12οι-13οι στην Ανατολή
Απόδοση πρωταθλητή: 251 στην bet365

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management