Όταν το μπάσκετ δεν παίζεται στο παρκέ...

Ένα blog για όλους τους ''άρρωστους'' με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη

To NBAir επανέρχεται από τέλη Σεπτέμβρη 2014 με κύρια αλλαγή του την εστίαση στα του στοιχήματος,όσον αφορά το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη

1.11.12

ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ

Το πρωτάθλημα του μαγικού κόσμου του NBA ξεκίνησε και όπως είναι λογικό όλες οι ομάδες θέλουν να “δέσουν” κάποιους από τους παίκτες τους προσφέροντας τους σε αρκετές περιπτώσεις “γη και ύδωρ”. Αρχικά, η μεταγραφή της τελευταίας στιγμής που συζητήθηκε πολύ τη τελευταία εβδομάδα ήταν αυτή του James Harden στους Rockets ως ανταλλαγή από τη Thunder. Ο Αμερικάνος γκαρντ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Houston με συνολικές απολαβές 80 εκατομμυρίων δολαρίων! Από εκεί και πέρα κανένα παράπονο δεν θα πρέπει να 'χει και ο Stephen Curry, ο οποίος συμφώνησε με τους Warriors για 4 χρόνια έναντι 44 εκατομμυρίων.
Σε ανανέωση προχώρησαν και οι Raptors με τον DeMar DeRozan με τον 23χρονο φόργουορντ να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα για 4 χρόνια για 40 εκατομμύρια δολάρια. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Taj Gibson και τους Chicago Bulls με το deal να επέρχεται στα 38 εκατομμύρια για 4 χρόνια. Τέλος, συμβόλαιο ίδιας χρονικής διάρκειας υπέγραψε και ο Jrue Holiday με τους Sixers για το ποσό των 41 εκατομμυρίων.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management